• 12 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Δεν ακούσαμε ποτέ φωνές ή φασαρία», λέει γείτονας του ζευγαριού

Vinkmag ad



Ο γείτονας δήλωσε πως το ζευγάρι αλβανικής καταγωγής είχε μετακομίσει πρόσφατα στην πολυκατοικία της Σίνδου και δεν είχε προκαλέσει φασαρίες

Έπεσαν από τα σύννεφα οι γείτονες του ζευγαριού στην πολυκατοικία της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη όπου σημειώθηκε η γυναικοκτονία το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο 53χρονος δράστης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 44χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια βούτηξε στο κενό από το μπαλκόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει κατά τη διακομιδή του προς το νοσοκομείο.

Γείτονας του ζευγαριού δήλωσε πως δεν είχαν ακούσει φωνές ή φασαρία από το διαμέρισμα.

«Ποτέ δεν ακούσαμε φωνές, ήταν εργατικοί άνθρωποι, πήγαιναν στη δουλειά τους, επέστρεφαν σπίτι, έχουν και δύο παιδιά, καθόταν στο μπαλκόνι, ήσυχοι ήταν», δήλωσε και πρόσθεσε πως το ζευγάρι αλβανικής καταγωγής είχε μετακομίσει πρόσφατα στην πολυκατοικία της Σίνδου.

Μάλιστα η 44χρονη αναζητούσε δουλειά και όταν κάποιοι γείτονες τη σύστησαν σε ένα εργοστάσιο της περιοχής, η διεύθυνση του οποίου την προσέλαβε, η γυναίκα τους κέρασε τυροπιτάκια για να τους ευχαριστήσει.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι και οι αστυνομικοί αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε δύο κόρες ηλικίας 16 και 21 χρόνων.



Source link

    Read Previous

    Στην Άγκυρα ο Ερσίν Τατάρ εν όψει πενταμερούς στη Γενεύη για το Κυπριακό

    Read Next

    Σάκης Ρουβάς: Παρουσιάζει το πρώτο μουσικό video στην Ελλάδα που σχεδιάστηκε με τεχνολογία AI 

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular