• 12 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

ΔΕΔΔΗΕ: Προβλήματα ηλεκτροδότησης από την κακοκαιρία Bora

Vinkmag ad



Σε περιοχές της Θεσσαλονίκης καθώς και της Χαλκιδικής τα συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης καθώς παρατηρούνται εκτεταμένες ζημιές

Επί ποδός όλο το τεχνικό του προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ συμπεριλαμβανομένων και των συνεργαζόμενων εργολαβικών εταιριών από τις πρώτες ώρες που ξέσπασε η κακοκαιρία Bora στη χώρα μας χθες, αυτή την ώρα έχει αποκαταστήσει το μεγαλύτερο μέρος των ζημιών στο Δίκτυο στις πληγείσες περιοχές πανελλαδικά.

Σε περιοχές της Θεσσαλονίκης καθώς και της Χαλκιδικής ωστόσο, τα συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης καθώς παρατηρούνται εκτεταμένες ζημιές σε αρκετά σημεία του Δικτύου, οι οποίες όμως επηρεάζουν μικρό αριθμό πελατών (παροχών). Σε αρκετές περιπτώσεις η αποκατάσταση ζημιών είναι αρκετά δύσκολη καθώς για λόγους ασφαλείας δεν είναι δυνατή η προσέγγιση των συνεργείων στα σημεία.

Υπενθυμίζεται και πάλι πως για την ασφαλή τους επανηλεκτροδότηση, όλοι οι πελάτες θα πρέπει να ελέγξουν προσεκτικά την ορθή και ασφαλή λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρικών τους εγκαταστάσεων. Ειδικά για τα κτίρια ή οικίες που έχουν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες, η επανασύνδεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μετά από την έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ), που θα πρέπει να υποβληθεί προηγουμένως στην Εταιρία μας.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ



Source link

    Read Previous

    Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση στα σχολεία του δήμου- Ποια θα παραμείνουν κλειστά

    Read Next

    H σοκαριστική εξομολόγηση του ηθοποιού – «Είχα παντού αίματα! Τρόμος και φρίκη…»

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular