• 27 Φεβρουαρίου, 2025
Vinkmag ad

«Δεν αφορά κανέναν γιατί χώρισα εγώ και ο Σπύρος»

Vinkmag ad



Η Βρισηίδα Ανδριώτου πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 16/12 μια έξοδο σε event και εκεί μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον χωρισμό της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η επιχειρηματίας ανέφερε συγκεκριμένα για τον χωρισμό της ότι: «Λένε ότι το κάνουμε όλο αυτό για τη δημοσιότητα. Λες και είχαμε ανάγκη να χωρίσουμε για τη δημοσιότητα. Πιο πριν δε μας παίζανε τα κανάλια και τα άρθρα και έπρεπε να χωρίσουμε; Ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει χωρίς να ισχύει. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά, που είναι όλα αναληθή. Είναι όλα αναληθή.

Δεν αφορά κανέναν γιατί χώρισα εγώ και ο Σπύρος. Κάθε αλλαγή είναι δύσκολη σε οτιδήποτε κι αν κάνεις, είτε είναι δουλειά, είτε είναι μετακόμιση. Εδώ έφυγα από τη Θεσσαλονίκη και ήρθα Αθήνα, το ένα σπιτάκι μας πείραξε; Δεν έγινε κάτι κακό. Δεν έχουμε μαλώσει. Είμαστε πάρα πολύ καλά με τον Σπύρο, κάνουμε πάρα πολλές δουλειές μαζί και είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Τόσες φορές δεν με έπαιρνε τηλέφωνο ούτε όταν είχαμε σχέση».

Διαβάστε επίσης: Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Εδώ και δύο εβδοµάδες µετακόµισε…»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» πολλοί κεντρικοί δρόμοι

    Read Next

    Φάρμακο που προλαμβάνει τη μόλυνση από τον ιό HIV χαρακτηρίζεται ως το «επίτευγμα της χρονιάς»

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular