• 14 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

«Ο Ηρακλής μας είναι μαχητής και με την δύναμη του Θεού θα τον γράψει το άθλο του» – Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Οικογένεια

Μοίρες: Εικόνες που σοκάρουν… Εγκατέλειψαν κουταβάκια τα οποία τρέφονται από το νεκρό σώμα μιας κατσίκας

Κρήτη:Οι εκρήξεις φέρνουν έκτακτη διακοπή κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα με σακούλα στο κεφάλι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – 67χρονος άνδρας έχασε την ζωή του

«Εκρηκτικό κοκτέιλ» οι συνθήκες του επόμενου διημέρου: νοτιάδες 9 μποφόρ και 30 βαθμοί Κελσίου

Η στιγμή που ο βουλευτής της Νίκης βανδαλίζει τα έργα τέχνης στην Πινακοθήκη – Δείτε βίντεο

Αμάρι: Βλάβη και στο φράγμα Ποταμών – Χωρίς νερό οι παραγωγοί και οι καλλιέργειες

Κρήτη: Είχαν κάνει «επιστήμη» την κλοπή αγροτικών οχημάτων

Ηράκλειο: Ζήτησε και νέα προθεσμία ο 27χρονος «πιστολέρο»- Εξιτήριο για τον 33χρονο τραυματία

Vinkmag ad

«Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει όταν πέθανε ο μπαμπάς μου…»

Vinkmag ad

[ad_1]

Η Βίκυ Καγιά, μίλησε στις τηλεοπτικές που τη συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης 23/10 στο kick off party του φετινού MadWalk, για πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα.

«Δεν μου αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις, μου αρέσει που μεγαλώνω, οι ρυτίδες μου στα μάτια και στο μέτωπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διαφωνώ με τις γυναίκες που δεν θέλουν να δουν τον χρόνο που περνάει πάνω τους. Αυτό που διαφωνώ είναι που τα κάνω όλα ίδια μεταξύ τους. Να έχει η καθεμία της δική της προσωπικότητα. Έκανα μια φορά μπότοξ γιατί με έπρηξαν αλλά δεν μου άρεσε», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά για Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Χάρηκα όταν άκουσα τις δηλώσεις της. Αποκάλυψε τι αισθανόταν για μένα»

«Νομίζω ότι έχω προστατέψει άτομα που έχω συνεργαστεί και δεν το μετανιώνω. Στέκομαι πάντα πίσω από τις επιλογές μου».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα για τη σχέση τους σήμερα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε: «Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο, θυμάμαι ένα απλό και τυπικό μήνυμα, το οποίο εκτιμώ εξίσου. Εγώ θα πω ότι δεν χρειάζεται πάντα να λες τη δική σου πλευρά μιας ιστορίας, ο χρόνος το κάνει για εσένα.  Εγώ θεωρώ ότι ήμουν εκεί και επαγγελματικά και συναισθηματικά από εκεί και πέρα ο καθένας αξιολογεί και επεξεργάζεται τις σχέσεις του τελείως αλλιώς». 


Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Βερνίκου – Βίκυ Καγιά: Με glam σύνολα στο γαμήλιο πάρτι της απόλυτης χλιδής στο ΟΑΚΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



[ad_2]

Source link

Read Previous

Κίνηση: Κυκλοφοριακά προβλήματα σε Κηφισό, Αττική Οδό, Συγγρού και Κατεχάκη

Read Next

Καιρός: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή – Άνομβρος ο Οκτώβριος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular