• 12 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Στην εντατική δικυκλιστής μετά από τροχαίο με σύγκρουση δύο μηχανών

Ηράκλειο: Παραδόθηκε ο 27χρονος που πυροβόλησε συγχωριανό του

Κρήτη: Εξωσχολικοί έστησαν «καρτέρι» σε μαθητή

Ηράκλειο: Αναστάτωση στην παραλιακή – Έπεσαν στύλοι φωτισμού – «Άγιο» είχαν οι οδηγοί 

Νέα αυτοκτονία στην Κρήτη: Αφαίρεσε τη ζωή του με καραμπίνα

Απίστευτο: Το Υπουργείο στέλνει «μπιλιετάκια» ΕΝΦΙΑ ακόμη και για υπό κατεδάφιση «κόκκινα» σπίτια, στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου

Εργάτες ακούμπησαν ηλεκτροφόρα καλώδια – Χωρίς τις αισθήσεις τους τρία άτομα

Το ΤΕΕ/ΤΑΚ για το νέο νομοσχέδιο: «Δεν οδηγεί σε εξυγίανση και εκσυγχρονισμό αλλά σε ακόμα μεγαλύτερη απαξίωση τις ΔΕΥΑ»

Μια εβδομάδα στο «κόκκινο» η Κρήτη – «Μίνι» αντιπυρική περίοδος και τσουχτερά πρόστιμα μέχρι 50.000 ευρώ

Χριστόφορος Κατσαδιώτης: Αυτός είναι ο καλλιτέχνης τα έργα του οποίου βανδάλισε ο βουλευτής της Νίκης

Vinkmag ad

«Δεν κάνω τηλεόραση για τις εκπομπές της τηλεόρασης»

Vinkmag ad



Καλεσμένος στο The 2Νight Show θα βρεθεί προσεχώς ο Νίκος Μουτσινάς για να συναντήσει τον παλιό του συνεργάτη Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου, η εκπομπή πρόβαλε ένα preview από τη συνέντευξη του παρουσιαστή ΝΜ Βραδιάτικα.

«Βραδινό. Να σου πω, γιατί είναι σαν να περίμεναν τον Νίκο στη γωνία και υπάρχει τόση γκρίνια; Εσύ πως το νιώθεις;» ακούμε να ρωτάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον καλεσμένο του να τοποθετείται ως εξής. «Που να ξέρω καλέ! Δεν το νιώθω. Εγώ δεν νιώθω κάτι, δεν με ενδιαφέρει».

Αγγελική Νικολούλη: «O Νίκος Μουτσινάς είναι πολύ καλός και το βράδυ. Η μέρα τον αδικεί, θα πρέπει το κανάλι να τον υποστηρίξει»

«Κοίταξε Γρηγόρη, άκου τώρα. Όπως κι αν ακουστεί. Δεν με ενδιαφέρει. Κάνω τηλεόραση για τους ανθρώπους που είναι στον καναπέ, όχι για τις εκπομπές της τηλεόρασης. Που σημαίνει ότι προφανώς και θα σχολιάσουν, το γνωρίζουμε πολύ καλά, έτσι κάνουν οι εκπομπές και εγώ σχολιάζω άλλες εκπομπές».

Δείτε το βίντεο στο Ζnews.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Τουρισμός: Στόχος η ανάπτυξη νέων αγορών και η ενίσχυση των παραδοσιακών

    Read Next

    Kίνηση στους δρόμους

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular