• 22 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

«Δεν μου έδινε σημασία! Έκανα δοκιμαστικό και εκείνη έπαιζε με το κινητό»

Vinkmag ad


Για περίοδο που είχε κάνει δοκιμαστικό για την εκπομπή της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε ο Παναγής Τζωρτζάτος στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star.

«Είχαμε πάει μαζί σε δοκιμαστικό με τον Νικόλα Ράπτη για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Κι εμένα ούτε με κοίταξε η Κωνσταντίνα, οπότε μην παρεξηγηθεί ο Νικόλας μου γιατί η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι ήμουν κι εγώ. Δεν μου είχε πολυδώσει σημασία. Εγώ έκανα δοκιμαστικό κι η Κωνσταντίνα έπαιζε με το κινητό. Λέω τώρα με βλέπει ή όχι; Και τι ήρθα εδώ να κάνω; Δεν έκατσε, αλλά νομίζω καλύτερα»!

Ελένη Χατζίδου για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Και συγγνώμη να έλεγε, κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται»

«Δεν θυμάμαι αν χαιρετηθήκαμε, αλλά θυμάμαι ότι γενικότερα δεν ασχολιόταν και πολύ και δεν την ένοιαζε. Ξέρουμε όλοι μας τι είχε συμβεί και τι γινόταν. Ήταν μία φάση και νομίζω ότι έχει δηλώσει κι η ίδια ότι το έχει μετανιώσει κι ότι κάποια πράγματα που έκανε ότι δεν ήταν σωστά. Πάμε παρακάτω. Εγώ θα έλεγα ότι και να μου δινόταν αυτή η ευκαιρία, δεν θα το έκανα τελικά. Αυτό είπα και τότε φεύγοντας στα παιδιά, ότι και να με έπαιρναν δεν θα πήγαινα γιατί κάτι δεν μου άρεσε στο κλίμα.»


Διαβάστε επίσης: Άρης Καβατζίκης για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Υψηλά στελέχη του καναλιού την αποκαλούσαν βασίλισσα και πριγκιπισσούλα»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Κατατέθηκε ένσταση ακυρότητας του πορίσματος των δικαστικών πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο για τα Τέμπη

    Read Next

    H συζήτηση στην Πρωινή Πτήση του Dream 90,7 φέρνει αποτελέσματα – Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου στέκεται στο πλευρό της Κέλλυς Κυδωνάκη

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular