• 3 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πήγε να ανατινάξει με φιάλες υγραερίου το σπίτι του γείτονα του!

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας του 17χρονου «πιστολέρο»

Βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα – Η στιγμή που βάζουν φωτιά στο φυλάκιο των Ευζώνων

Ηelleniq Energy: Απόφαση για γεωτρύπανα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη

ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: Οι μαθητές γέμισαν τους τοίχους του σχολείου με μηνύματα για την τραγωδία των Τεμπών (Φωτο)

Hράκλειο: Μια λαοθάλασσα για τους 57 νεκρούς – Μέχρι την λ. Καλοκαιρινού οι διαδηλωτές

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μοίρες: «Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!» (Βίντεο και Φώτο)

Πρωτόγνωρη κινητοποίηση στο Τυμπάκι – Ο κόσμος μια γροθιά ζητά δικαισύνη τιμώντας τη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Φώτο – Βίντεο)

Vinkmag ad

Δημήτρης Κόκοτας: Η σύζυγός του εξηγεί γιατί μεταφέρθηκε στην εντατική

Vinkmag ad



Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, μίλησε η σύζυγό του, Κατερίνα η οποία εξήγησε για ποιο λόγο μεταφέρθηκε και πάλι στην εντατική.

Ο τραγουδιστής διανύει τον όγδοο μήνα νοσηλείας μετά από έμφραγμα που υπέστη τον περασμένο Μάρτιο και η σύζυγός του, ανέφερε στην εκπομπή Buongiorno, πως η μεταφορά του έγινε αποκλειστικά για χωροταξικούς λόγους λόγω ανακατατάξεων στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει επηρεαστεί η πορεία της υγείας του.

Ματίνα Παγώνη: «Ο Δημήτρης Κόκοτας κλαίει όταν του βάζουν τα τραγούδια του ή κάτι με τη φωνή της κόρης του»

«Είμαστε καλά και εμείς και ο Δημήτρης. Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ καθαρά για χωροταξικούς λόγους, στο πλαίσιο κάποιων αλλαγών που γίνονται στο νοσοκομείο. Αυτή η αλλαγή δεν επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την εξέλιξη της υγείας του», ανέφερε αρχικά.

«Η φροντίδα των γιατρών και οι αντιδράσεις του ίδιου παραμένουν όπως έχουν. Ο οργανισμός του αντιδράει στην ομιλία, στο άγγιγμα και στη μουσική. Προσωπικά, είμαι από την πρώτη στιγμή αισιόδοξη, πιστεύω στη δύναμη της αγάπης και της πίστης και ο Δημήτρης όλο αυτό το διάστημα έχει πάρει από τον κόσμο και τα δύο».


Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: Σε άγρυπνο κώμα πέντε μήνες μετά το έμφραγμα που υπέστη


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Κρήτη: Τα προβλήματα των αλιέων του νησιού στη συνάντηση Περιφέρειας με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

    Read Next

    Γ. Πατούλης στο ΕΡΤΝews: Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στα αντιβιοτικά – 2.000 θάνατοι από πολυανθεκτικά μικρόβια

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular