• 22 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

«Είμαι της άποψης ότι καμιά φορά τα εν οίκω… εν δήμω στην τηλεόραση»

Vinkmag ad



Καλεσμένη στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη ήταν η Ναταλία Γερμανού και με αφορμή όσα ανέφερε, αποφάσισε το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα της μεσημβρινής της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» να δώσει την απάντηση της σε όσους έσπευσαν να κάνουν λόγο για τις «ανασφάλειες» της.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την αναπαραγωγή των δηλώσεων της, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ήθελα αυτό το κομμάτι, όχι. Ήθελα το κομμάτι που μιλάω για την ανασφάλεια στον εργασιακό μου χώρο. Όχι για τις σχέσεις, δεν αφορά κανένα το θέμα των σχέσεων. Μπορούμε να βρούμε το κομμάτι που μιλάω για την ανασφάλεια στον εργασιακό χώρο;».

«Απλώς το κομμάτι των σχέσεων, όταν το δουλεύεις, τελειώνει. Όταν λέω για ανασφάλεια στην εργασία, δεν είναι ανασφάλεια αν πετάει ή δεν πετάει η φράντζα σου. Είναι όταν στην ώρα της εκπομπής νιώθεις ότι δεν είσαι ασφαλής με κάτι που βγαίνει στον αέρα, με κάτι που συμβαίνει».

Ολοκληρώνοντας, δήλωσε πως: «Είμαι της άποψης ότι καμιά φορά τα εν οίκω… εν δήμω γιατί είναι ωραίο να ξέρει ο κόσμος ότι, όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να βγάζει τη φάτσα του μπροστά σου 30χρόνια, αυτό που βλέπει, αυτό είναι. Και αν καμιά φορά βλέπεις το ματάκι να γυαλίζει, λίγο νευριασμένο, ναι εκείνη την ημέρα έχει νεύρα και είναι στεναχωρημένος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε περισσότερα: Ναταλία Γερμανού: «Δεν ερωτεύτηκα όλους τους συντρόφους μου, απιστούσα από ανασφάλεια»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Αναλένα Μπέρμποκ – Διάσκεψη για την Ασφάλεια: «Μόνο μια ευρωπαϊκή ειρήνη μπορεί να είναι βιώσιμη»

    Read Next

    Φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular