
Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης Τρεις γυναίκες. Ο διεθνούς φήμης Αμερικανός Ρόμπερτ Γουίλσον σκηνοθετεί το έργο στο Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια Μαρία Κάλλας με πρωταγωνίστριες τις Ρένη Πιττακή, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη Λουκία Μιχαλοπούλου. Στον ρόλο του γιου εμφανίζεται ο Αλέξης Φουσέκης.
To «παρών» στην πρεμιέρα έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με τη σύζυγό του Γεωργία Πολυτάνου. Μάλιστα guest star της βραδιάς ήταν ο 69χρονος πρωταγωνιστής Γουίλεμ Νταφόε.

Η λαμπερή θεατρική πρεμιέρα
Ο σκηνοθέτης μάλιστα τίμησε με την παρουσία του την πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια Μαρία Κάλλας.

Εκεί ήταν και η Μαρία Ναυπλιώτου. Η ηθοποιός μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή μαζί με όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Για την εμφάνισή της η Μαρία Ναυπλιώτου επέλεξε ένα μεταξωτό πουκάμισο σε μπλε τόνο με την υπογραφή Τhemis Z. Η ηθοποιός είναι πιστή fan της designer Θέμιδας Ζουγανέλη αφού σε κάθε της εμφάνιση επιλέγει δικές της δημιουργίας.

Η Μαρία Ναυπλιώτου ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μαύρο παντελόνι και boho τσάντα με κρόσσια.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Ναυπλιώτου: Πόσο κοστίζει το κομψό 70s εμπριμέ σετ που επέλεξε σε θεατρική πρεμιέρα