Νέα τραγωδία τρακτέρ: Νεκρός άνδρας που τον καταπλάκωσε το αγροτικό μηχάνημα

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν σήμερα καλεσμένη η Λουκίλα Καρρέρ, στην πρώτη της συνέντευξη, σχεδόν έξι μήνες μετά το θάνατο του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα.
«Έξι μήνες δεν έχω μιλήσει πουθενά, δεν έχω βγει πουθενά και κάνω σήμερα το “ντεμπούτο”… Αυτοί οι πεντέμισι, για την ακρίβεια, μήνες δεν ήταν ένα όριο. Ένιωθα ότι πένθος σημαίνει σιωπή και γι’ αυτό έλεγα σε όλους ότι “σεβαστείτε ότι θέλω να σιωπήσω”.
Απλώς πριν λίγες μέρες πήγα στο αφιέρωμα με τον Αντώνη Ρέμο και ήρθαν κάποιες κάμερες, ήταν η πρώτη επαφή, που βγήκα από το καβούκι μου. Και μετά είπα ότι και ο Μίμης θα το ήθελε, για να πάει και το έργο του παρακάτω.
Είχα ανάγκη να απομονωθώ, έκανα ενάμιση μήνα να απαντήσω σε τηλέφωνο, κάποιοι παρεξηγήθηκαν… Έκανα τρεις μήνες να βγω από τον λήθαργό μου. Φοράω μαύρα γιατί έτσι νιώθω, ο Μίμης δεν τα αγαπούσε τα μαύρα», είπε η Λουκίλα Καρρέρ.
Διαβάστε επίσης: Λουκίλα Καρρέρ για Μίμη Πλέσσα: «Δεν παντρευόμασταν για να μη δημιουργηθεί σκάνδαλο. Ποτέ δεν κατάλαβα τη διαφορά ηλικίας»