
[ad_1]
Mια πρωινή βόλτα στα βόρεια προάστια έκανε η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα Κυριακή 17 Νοεμβρίου. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικές selfie φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους και τους καλημέρισε με τον δικό της τρόπο.
Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της μετά την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση την φετινή σεζόν. Μάλιστα η ίδια αποφάσισε να ανοίξει το δικό της κανάλι στο Υoutube, ώστε να επικοινωνεί με το κοινό της!

Σήμερα, έκανε την βόλτα της στη γειτονιά της στα βόρεια προάστια όπου ζει με την οικογένειά της και πόσταρε δυο νέα της στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Διαβάστε επίσης: Γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη – Το ανεκτίμητης αξίας δώρο του γιου της, που έχει κρατήσει εδώ και 14 χρόνια
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ
[ad_2]
Source link