• 13 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη:Οι εκρήξεις φέρνουν έκτακτη διακοπή κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα με σακούλα στο κεφάλι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – 67χρονος άνδρας έχασε την ζωή του

«Εκρηκτικό κοκτέιλ» οι συνθήκες του επόμενου διημέρου: νοτιάδες 9 μποφόρ και 30 βαθμοί Κελσίου

Η στιγμή που ο βουλευτής της Νίκης βανδαλίζει τα έργα τέχνης στην Πινακοθήκη – Δείτε βίντεο

Αμάρι: Βλάβη και στο φράγμα Ποταμών – Χωρίς νερό οι παραγωγοί και οι καλλιέργειες

Κρήτη: Είχαν κάνει «επιστήμη» την κλοπή αγροτικών οχημάτων

Ηράκλειο: Ζήτησε και νέα προθεσμία ο 27χρονος «πιστολέρο»- Εξιτήριο για τον 33χρονο τραυματία

Απίστευτο: Πήρε ψαροντούφεκο και εύφλεκτο υγρό, χτύπησε μια πάπια και απείλησε να βάλει φωτιά στους περαστικούς

Φρίκη από το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον μικρό Άγγελο – Σφοδρό χτύπημα και θανατηφόρο ταρακούνημα

Vinkmag ad

Ελεύθερος με όρο ο μηχανικός για το δυστύχημα στο λούνα παρκ

Vinkmag ad

[ad_1]

Ο μηχανικός αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα – Του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του ο μηχανικός που κατηγορείται για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου τον περασμένο Αύγουστο, έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία, με ενδεχόμενο δόλο, πράξη την οποία αρνήθηκε. Στην απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Πολυγύρου, ο κατηγορούμενος μηχανικός φέρεται να υποστήριξε ότι τα πιστοποιητικά ελέγχου που είχε προσκομίσει στον συγκατηγορούμενο του- ιδιοκτήτη του λούνα παρκ αφορούσαν κάποια επιμέρους ζητήματα λειτουργίας της επιχείρησης, όπως η πυροπροστασία και υψομετρικά θέματα των παιχνιδιών.

Για την ασφαλή λειτουργία του λούνα παρκ, όπως είπε, τον παρέπεμψε σε εγκεκριμένες εταιρείες τεχνικού ελέγχου που πιστοποιούν την ασφάλεια των πάρκων αναψυχής. «Τον προέτρεψα να απευθυνθεί αρμοδίως, προειδοποιώντας τον ότι σε διαφορετική περίπτωση θα είναι παράνομος», ανέφερε, κατά πληροφορίες, στην απολογία του ο μηχανικός.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Είχαν προηγηθεί, χθες, οι απολογίες του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, της συζύγου του και του χειριστή του μοιραίου παιχνιδιού (crazy dance). Ο πρώτος κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Και οι τρεις κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, κατά συναυτουργία.

.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

[ad_2]

Source link

Read Previous

Επιστήμονες μετέτρεψαν κοινό βακτήριο του δέρματος σε εμβόλιο

Read Next

Η ηθοποιός από τη Διάφανη Αγάπη έκανε το πιο επιτυχημένο color blending σε κασκόλ και παλτό που έχουμε δει φέτος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular