• 28 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πήγε να ανατινάξει με φιάλες υγραερίου το σπίτι του γείτονα του!

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας του 17χρονου «πιστολέρο»

Βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα – Η στιγμή που βάζουν φωτιά στο φυλάκιο των Ευζώνων

Ηelleniq Energy: Απόφαση για γεωτρύπανα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη

ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: Οι μαθητές γέμισαν τους τοίχους του σχολείου με μηνύματα για την τραγωδία των Τεμπών (Φωτο)

Hράκλειο: Μια λαοθάλασσα για τους 57 νεκρούς – Μέχρι την λ. Καλοκαιρινού οι διαδηλωτές

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μοίρες: «Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!» (Βίντεο και Φώτο)

Πρωτόγνωρη κινητοποίηση στο Τυμπάκι – Ο κόσμος μια γροθιά ζητά δικαισύνη τιμώντας τη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Φώτο – Βίντεο)

Vinkmag ad

ΕΛ.ΑΣ: 27 συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αθήνα

Vinkmag ad



Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά 27 άτομα

Η διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε χθες το απόγευμα σε περιοχή της Αθήνας, αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά 27 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατά περίπτωση παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια, τα προσωπικά δεδομένα και περί αλλοδαπών. 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το κατάστημα εντοπίστηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και διαπιστώθηκε ότι σε αυτό διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια, όπως «ρουλέτα» και «φρουτάκια».

Μάλιστα, οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του καταστήματος επιτηρούνταν από κάμερες χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής, με σκοπό τον έλεγχο της εισόδου και των κινήσεων των πελατών καθώς και την αποφυγή αιφνιδιαστικών αστυνομικών ελέγχων.

 Συνολικά, από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

   * παιγνιομηχάνημα τύπου «ρουλέτα» με υποδοχέα κερμάτων χαρτονομισμάτων,

   * ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με οθόνες, συνδεδεμένες με κεντρικές μονάδες και ποντίκια, όπου απεικονιζόταν το τυχερό παίγνιο «ρουλέτα», 

   * 6 επιτραπέζιες ρουλέτες,

   * 25 πλήρεις υπολογιστές, που απεικόνιζαν το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια»,

   * 3 επιτοίχιες οθόνες,

   * 8 server,

   * 4 τραπέζια χαρτοπαιξίας,

   * ασύρματο τηλεχειριστήριο και 15 κάμερες,

   * πλήθος μαρκών και τραπουλόχαρτων,

   * ιδιόχειρες σημειώσεις και

   * 4.465 ευρώ.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, θα αποσταλούν στη διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, τα υπόλοιπα κατασχεθέντα στη διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού για φύλαξη, ενώ το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η ΕΛΑΣ υπενθυμίζει ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στη διαδικτυακή πύλη του ελληνικού κράτους (gov.gr) «Καταγγελία για οικονομικά εγκλήματα», για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες, κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων. 

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Καμίνια: Έκλεισαν γάτα σε τσουβάλι και την παράτησαν στον δρόμο

    Read Next

    Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν 29 Ιουνίου

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular