• 6 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Γνωστό μπαρ της παραλιακής κινδύνεψε από τη φωτιά σε κάδο! (Βίντεο)

ΔΕΥΑ Φαιστού: Drone θα αποτυπώσει  αύριο τις οδούς των Πιτσιδίων από τις 10 το πρωί μέχρι τις 15:00

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 6 Μαρτίου

Κρήτη: Στο έλεος του Θεού καρκινοπαθείς – Αγώνας δρόμου για να βρουν το φάρμακό τους

Τριτοκοσμικές λύσεις στο Ηράκλειο: Μετά το τροχαίο με το μηχανάκι «έλυσαν» το πρόβλημα της «αμαρτωλής» σχάρας, με μια χοντρή ξύλινη τάβλα (Φωτο)

Μανώλης Λιδάκης: Η αδερφή του αποκάλυψε τι έδειξε η νεκροψία του – «10 γιατροί να ήταν από πάνω του δεν τον προλάβαιναν πλέον»

Απίστευτο: Ξεπάτωσαν δεντράκια που είχαν φυτέψει εθελοντές πριν από ένα μήνα στη δράση δεντροφύτευσης στο Τυμπάκι (Φωτο)

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση: “Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες”

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων με «πλοκάμια» και στην Κρήτη

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι στο Ηράκλειο – Οδηγός προσπάθησε να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του

Vinkmag ad

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε όπλα και ναρκωτικά που έφερνε από Τουρκία

Vinkmag ad



Μεταξύ των μελών διεθνώς διωκόμενος από αρχές Τουρκίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, τον οποίο απέκρυπταν τα υπόλοιπα μέλη σε πολυτελές ξενοδοχείο

Eξαρθρώθηκε συμμορία Τούρκων που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομων όπλων, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής.

Κατόπιν διερεύνησης και αξιολόγησης πληροφοριών που περιήλθαν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, αναφορικά με την εν λόγω συμμορία που είχε εδραιωθεί στη χώρα μας αναπτύσσοντας εγκληματική δράση, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., σχεδίασε και υλοποίησε αστυνομική επιχείρηση σε Δάφνη, Πόρτο Ράφτη και Ανάβυσσο, όπου εντόπισε και συνέλαβε τα -11- μέλη της συμμορίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και για νομιμοποίηση  εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, 25χρονο μέλος της συμμορίας διώκονταν με Ερυθρά Αγγελία από Αρχές Τουρκίας για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Τα υπόλοιπα μέλη που γνώριζαν ότι ο 25χρονος αναζητούνταν ως διεθνώς διωκόμενος, επιμελούνταν την απόκρυψη του, είτε σε κατοικίες που μίσθωνε, είτε σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Οι «επενδύσεις» σε πολυτελή σπίτια

Τα κέρδη της συμμορίας από την παράνομη μεταφορά όπλων και ναρκωτικών, τα οποία εισήγαγαν από την Τουρκία στη χώρα μας και στη συνέχεια σε ευρωπαϊκές χώρες, τα επένδυαν σε πολυτελείς κατοικίες και άλλες δραστηριότητες.

Τι βρέθηκαν στις έρευνες

Από την ευρείας κλίμακας επιχείρηση σε Δάφνη, Πόρτο Ράφτη και Ανάβυσσο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • -82.065- ευρώ,
  • πλήθος συσκευασιών με ποσότητες κάνναβης,
  • πολυτελή ρολόγια,
  • ρέπλικα πιστόλι,
  • -2- μαχαίρια,
  • πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών,
  • ιδιόχειρες σημειώσεις με αναγραφόμενα χρηματικά ποσά και
  • 3 αυτοκίνητα

Τα μέλη της συμμορίας οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Αλ. Στεφανής στο ΕΡΤNews: «Η ανάδειξη της Αλεξανδρούπολης σε στρατηγικό κόμβο ενοχλεί την Τουρκία» – «Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να μπει η Κύπρος στο NATO»

    Read Next

    Yποδέχθηκε την εορταστική περίοδο με λάμψη και ελπίδα!

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular