• 8 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Στην Πρωινή Πτήση ο Β. Τσιμπραγάκης, για τις αποφάσεις της ΓΣ του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς-Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η καλλιέργεια κηπευτικών από τον Απρίλιο (Ακούστε)

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Βίντεο από την μεγάλη επιχείριση εξάρθρωσης της οργάνωσης λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στο Δήμο Γόρτυνας

Εκδηλώσεις του Δήμου Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ηράκλειο: Πάρκαρε παράνομα το αγροτικό του μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέβηκε, έκανε και την ανάγκη του στα παρτέρια

Τραγωδία: Νεκρός ο 43χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Κρήτη

Μοίρες: Το 9° Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού περιμένει τους μικρούς εξερευνητές στις 30 Μαρτίου στο Αλσύλλιο Κούλε

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα7 Μαρτίου

Μ. Ορφανουδάκης: Γιατί πετά το drone σήμερα στα Πιτσίδια και ποια είναι τα χρήσιμα δεδομένα για τη ΔΕΥΑΦ (Ακούστε)

Στην Πρωινή Πτήση ο Β. Τσιμπραγάκης, για τις αποφάσεις της ΓΣ του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς-Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η καλλιέργεια κηπευτικών από τον Απρίλιο (Ακούστε)

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Vinkmag ad

Εύκολα κρεατοπιτάκια με leftovers

Vinkmag ad



Αξιοποιήστε ότι κρέας σας έχει περισσέψει, φτιάχνοντας εύκολα κρεατοπιτάκια με leftovers με λίγα υλικά και σε λίγα μόνο λεπτά. Ιδανικά για ορεκτικό ή σνακ.

Υλικά:

125 γρ. κοτόπουλο, που έχει περισσέψει

125 γρ. μπριζόλα μοσχαρίσια, που έχει περισσέψει

100 γρ. mix τυριών

100 γρ. μουστάρδα, απαλή

2 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη, προαιρετικά

1 φύλλο σφολιάτας

1 κ.σ. ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα

ρίγανη, φρέσκια

Εκτέλεση:

  1. Ψιλοκόβουμε σε ένα ξύλο κοπής το κοτόπουλο και την μπριζόλα, και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ.
  2. Προσθέτουμε στο μπολ το mix τυριών, τη μουστάρδα και τη ρίγανη, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  3. Τοποθετούμε το φύλλο σφολιάτας στον πάγκο εργασίας με τη μεγάλη πλευρά να βρίσκεται μπροστά μας.
  4. Πιέζουμε το φύλλο σφολιάτας με έναν πλάστη ώστε να γίνει λείο.
  5. Αδειάζουμε τη γέμιση κάθετα στη μισή μεριά της σφολιάτας και καλύπτουμε με την άλλη μισή σφολιάτα.
  6. Πατάμε με τον πλάστη ώστε να κολλήσει η σφολιάτα με τη γέμιση και να γίνει λεπτή η πίτα.
  7. Κόβουμε με ένα μαχαίρι σε 8 κομμάτια.
  8. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
  9. Μεταφέρουμε σε 2 δόσεις τα κρεατοπιτάκια, και ψήνουμε για 5 λεπτά συνολικά και από τις 2 πλευρές.
  10. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε με φρέσκια ρίγανη.

Δείτε περισσότερες συνταγές στο akispetretzikis.com


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Αλκ. Στεφανής στο ΕΡΤNews: Οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας είναι αδιαμφισβήτητες, δεν είναι στην ατζέντα των συζητήσεων με την Τουρκία

    Read Next

    Πώς θα κλείνονται τα ηλεκτρονικά ραντεβού με τους συμβεβλημένους γιατρούς – Τι διευκρινίζει ο Άδ. Γεωργιάδης

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular