• 4 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Κρήτη: Πήγε να ανατινάξει με φιάλες υγραερίου το σπίτι του γείτονα του!

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας του 17χρονου «πιστολέρο»

Βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα – Η στιγμή που βάζουν φωτιά στο φυλάκιο των Ευζώνων

Ηelleniq Energy: Απόφαση για γεωτρύπανα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη

ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: Οι μαθητές γέμισαν τους τοίχους του σχολείου με μηνύματα για την τραγωδία των Τεμπών (Φωτο)

Hράκλειο: Μια λαοθάλασσα για τους 57 νεκρούς – Μέχρι την λ. Καλοκαιρινού οι διαδηλωτές

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μοίρες: «Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!» (Βίντεο και Φώτο)

Vinkmag ad

Ε. Αγαπηδάκη: «Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση του νομοσχεδίου για τον Προσωπικό Γιατρό – Είμαι συγκινημένη και υπερήφανη»

Vinkmag ad


«Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαβούλευση του νομοσχεδίου για τον Προσωπικό Γιατρό», αναφέρει σε ανάρτησή της η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Αναλυτικά αναφέρει: «Είμαι συγκινημένη και υπερήφανη, γιατί έχω την ευκαιρία να προχωρήσω το κομμάτι της πρόληψης και να φέρουμε τον Προσωπικό Γιατρό σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο που θα ενισχύσει ακριβώς την πρόληψη.

Μερικοί από εμάς, έχουμε μπει στην πολιτική ακριβώς γιατί πιστεύουμε στην πολιτική, όχι απλά σε ένα θεωρητικό επίπεδο, αλλά που γίνεται πράξη, ωφελεί τους πολίτες και λύνει προβλήματα. Είναι βασική αποστολή του Υπουργείου Υγείας όχι μόνο να φροντίσει τον άνθρωπο που ασθενεί, αλλά και τον υγιή να παραμείνει υγιής. Και έρχεται η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το κάνει αυτό. Είναι κέρδος για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα, για κάθε άνθρωπο. Έχουμε τις δωρεάν μαστογραφίες, το δωρεάν πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, για τον καρκίνο του παχέος εντέρου και σώζουμε ζωές. Έχουν σωθεί άνθρωποι από τον καρκίνο λόγω αυτών των δράσεων. Και σύντομα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα για την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Όλα αυτά τα προγράμματα ήταν θεωρία και κομμάτι αντιπαλότητας μεταξύ των κομμάτων πάρα πολλά χρόνια. Τώρα είναι πράξη. Εμένα προσωπικά, αυτό με αφορά. Για αυτό μπήκα στην πολιτική».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Σπάτα: Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και τρεις τραυματίες

    Read Next

    Ο Νίκος Κοκλώνης εύχεται στη Βίκυ Σταυροπούλου: «Σε αγαπώ πολύ!»

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular