Νέα τραγωδία τρακτέρ: Νεκρός άνδρας που τον καταπλάκωσε το αγροτικό μηχάνημα

Τρεις νέοι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δεκαπέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά προχθές Παρασκευή το βράδυ στην πόλη Λας Κρούσες, κοντά στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, έκαναν γνωστό οι τοπικές αρχές χθες Σάββατο.
Ο Τζέρεμι Στόρι, επικεφαλής της αστυνομίας στην πόλη αυτή, στην πολιτεία του Νέου Μεξικού, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε «γιγαντιαίο τόπο εγκλήματος», σε χώρο όπου υπήρξε «καβγάς δυο ομάδων νεαρών που κατέληξε σε πυροβολισμούς».
«Γινόταν επίδειξη αυτοκινήτων σε πάρκο», με παρόντες περίπου 200 ανθρώπους, εξήγησε, διευκρινίζοντας πως δυο ομάδες είχαν «προβλήματα από πριν» και η κατάσταση «εκτραχύνθηκε την περασμένη νύχτα».
Επιτόπου βρέθηκαν κάπου εξήντα κάλυκες πιστολιών.
Τα θύματα είναι δυο νέοι 19 ετών και έφηβος 16 ετών.
Οι τραυματίες είναι μεταξύ 16 και 36 ετών.
Δεν έχει γίνει καμιά σύλληψη ως αυτό το στάδιο.
«Ζητώ από την κοινότητα να συσπειρωθεί, να παραμείνει δυνατή και ενωμένη, καθώς προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές και να αντιμετωπίσουμε αυτό το τραγικό συμβάν», είπε ο δήμαρχος της Λας Κρούσες, ο Έρικ Ενρίκες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος