• 4 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Κρήτη: Πήγε να ανατινάξει με φιάλες υγραερίου το σπίτι του γείτονα του!

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας του 17χρονου «πιστολέρο»

Βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα – Η στιγμή που βάζουν φωτιά στο φυλάκιο των Ευζώνων

Ηelleniq Energy: Απόφαση για γεωτρύπανα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη

ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: Οι μαθητές γέμισαν τους τοίχους του σχολείου με μηνύματα για την τραγωδία των Τεμπών (Φωτο)

Hράκλειο: Μια λαοθάλασσα για τους 57 νεκρούς – Μέχρι την λ. Καλοκαιρινού οι διαδηλωτές

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μοίρες: «Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!» (Βίντεο και Φώτο)

Vinkmag ad

Η αποκάλυψη για την ταυτόχρονη πρόταση γάμου που έκαναν

Vinkmag ad


Για το περιοδικό ΟΚ! φωτογραφήθηκαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για την πρώτη γνωριμία του, αλλά και την πρόταση γάμου ποπυ έγινε ταυτόχρονα.

Σχετικά σύντομα αποφασίσατε να παντρευτείτε;

Λευτέρης: Ναι, στο εξάμηνο.

Βάσω: Τα Χριστούγεννα ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και τον Ιούνιο του 2018 έγινε η πρόταση γάμου.

Λευτέρης: Η Βάσω έκανε την πρώτη κίνηση.

Βάσω: Αυτό είναι εν μέρει σωστό. Έγινε ταυτόχρονη πρόταση γάμου. Είχα πάρει δύο βέρες και όταν πήγα να του τις δώσω εκείνος μου έδωσε ένα μονόπετρο. Τα είχαμε και οι δύο στις τσάντες μας γιατί επρόκειτο να φύγουμε ταξίδι στη Βενετία. Τελικά έγινε στην Τζια, δεν κρατιόμασταν μέχρι τη Βενετία.

Λευτέρης: Στην Τζια δούλευα τότε. Θα καθόμασταν δύο μέρες και μετά θα πηγαίναμε στη Βενετία. Θυμάμαι ότι αποκλειστήκαμε στο νησί και κοντέψαμε να χάσουμε το αεροπλάνο. Με κορόιδευε πως κρατούσα παντού την τσάντα μαζί μου κι εγώ είχα το δαχτυλίδι μέσα. Περίμενα να βρω την κατάλληλη στιγμή, αλλά τελικά με πρόλαβε.

Βάσω: Ήμασταν μόνοι μας. Του έδωσα τη βέρα και γελούσε. Σηκώθηκε ξαφνικά και πήγε να βγάλει από την τσάντα του το δαχτυλίδι. Ήταν πολύ ωραία στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Οι αμοιβαίες ερωτικές εξομολογήσεις τους στο νέο τεύχος του ΟΚ!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Cyber Monday με διαδικτυακές προσφορές τη Δευτέρα – Ανοικτά μαγαζιά την Κυριακή

    Read Next

    Οι ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, οι επιπτώσεις στη ζωή τους και το προφίλ των δραστών – Διεπιστημονικό συνέδριο στη Νομική Σχολή ΑΠΘ

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular