• 10 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

Η εκθαμβωτική Τζένιφερ Λόπεζ, η Τζολί με τον γιο της Νοξ και η έγκυος Τζένιφερ Λόρενς έκλεψαν την παράσταση

Vinkmag ad


Τα Βραβεία Κυβερνητών της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών επέστρεψαν και οι εμφανίσεις στο μαύρο χαλί της διοργάνωσης είχαν την λάμψη του Χόλιγουντ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έλαμπε κυριολεκτικά στην 15η ετήσια απονομή των Governors Awards στο Λος Άντζελες.

Η 55χρονη επέλεξε ένα ασημί μεταλλικό φόρεμα Zuhair Murad με χάντρες που κολάκευε τη σιλουέτα της και φωτογραφήθηκε την ώρα που έφτανε στο Ray Dolby Ballroom στο Ovation Hollywood.

Η καλλονή – που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον εν διαστάσει σύζυγό της Μπεν Άφλεκ, τον Αύγουστο – ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ασημί clutch.

Η Αντζελίνα Τζολί συζητήθηκε πολύ τη βραδιά των βραβείων καθώς συνοδευόταν από τον γιο της Νοξ, τον οποίο είχαμε να δούμε 3 χρόνια σε δημόσια εμφάνιση και δίχασε τον κόσμο για το αν μοιάζει περισσότερο με τη μαμά του ή με τον μπαμπά του, Μπραντ Πιτ.

Για τα Governors Awards, η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε μια vintage δημιουργία σε σαμπανιζέ και χρυσό χρώμα από την μπουτίκ Kit Vintage.

Η έγκυος Τζένιφερ Λόρενς εμφανίστηκε στο μαύρο χαλί με καφέ Bottega Veneta φόρεμα και χρυσό clutch. Η Λόρενς και ο σύζυγός της είναι παντρεμένοι από το 2019 και έχουν αποκτήσει ήδη έναν γιο δύο ετών τον Σάι.

Η Κέιτ Γουίνσλετ με Erdem κοστούμι.
Η Νικόλ Κίντμαν με Celine δημιουργία.
Η Ντέμι Μουρ με Givenchy μίνι φόρεμα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Θεσσαλονίκη: Διεθνές Φεστιβάλ “Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη” (iRoDi)

    Read Next

    Έντονη ενόχληση στη Λευκωσία για τις δηλώσεις Σαμαρά: «Δεν ήταν χαριεντίσματα, ήταν συζήτηση»

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular