• 26 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

Η εξομολόγηση για τον γιο που απέκτησε με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Vinkmag ad



Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο, Μυρσίνη Κοντού παραχώρησε η Μαρία Γεωργιάδου η οποία μίλησε για σημαντικές στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής, αλλά και για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις των γυναικείων ρόλων.

«Μια αλλαγή που με χαρακτήρισε ήταν η απόκτηση του παιδιού μου, ήταν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου που μου άλλαξε τις προτεραιότητές μου. Αυτό το σενάριο που γράφω κάθε φορά τελευταίο, είναι και αυτό που με παιδεύει περισσότερο», είπε αρχικά η Μαρία Γεωργιάδου.

Σχετικά με τους ρόλους που την έχουν παιδέψει, η Μαρία Γεωργιάδου αποκάλυψε: «Όταν έγραφα την “Πολυκατοικία”, είχα κολλήσει σε μια ιστορία και είπαν να την αφήσω, με άκουσε όμως ο Αλκιβιάδης, ο γιος μου, και μου είπε να το πολεμήσω. Οπότε, μέσα από τη δική του χαρά και τη δική του δύναμη το είδα αλλιώς και το τελείωσα».

Τέλος, η ηθοποιός απάντησε και για τον ηλιακό ρατσισμό λέγοντας: «Σε ένα βαθμό, υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στους γυναικείους ρόλους. Μεγαλώνοντας, σαφώς έχουμε να παίξουμε άλλα πράγματα που μπορεί να μην είναι πάντα οι πρώτοι ρόλοι, αλλά και αυτοί είναι ωραίοι».


Διαβάστε περισσότερα: Στράτος Τζώρτζογλου – Μαρία Γεωργιάδου: Μαζί σε παρουσίαση βιβλίου


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Λευκός Οίκος: Ρωσία και Ουκρανία συμφώνησαν για κατάπαυση πυρός στη Μαύρη Θάλασσα – Οι όροι της Μόσχας και η στάση Ζελένσκι

    Read Next

    Εορτασμός Εθνικής Επετείου στην Άγκυρα: «Κοιτάζουμε το μέλλον με στόχο τη συνεργασία και την πρόοδο» δήλωσε ο Έλληνας πρέσβης

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular