Έπιασε στα πράσα τον σύζυγό της με την ερωμένη του και τους ανέβασε στο facebook- Δείτε το βίντεο

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά τους, Μανώλη και Μαλένα μετακόμισαν πρόσφατα στην Ισπανία. Η οικογένεια πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα με στόχο να στηρίξει τον γιο της, ο οποίος έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο.
Οι περήφανοι γονείς καμάρωσαν τη Μαλένα που υπέγραψε το πρώτο της δελτίο στην Ατλέτικο Μαδρίτης και η χαρά τους, δεν κρύβεται!
«Μπράβο σου κορίτσι μου! Κατάφερες με το θάρρος αλλά και την υπομονή σου όλα αυτά τα χρόνια να μάθεις στο μπαμπά ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που μπορούν να αγωνιστούν αγόρια και κορίτσια.. Δηλώνουμε επίσημα μεγάλοι θαυμαστές του γυναικείου ποδοσφαίρου και εννοείται δικοί σου! Το πρώτο σου δελτίο! Συνέχισε έτσι.. με αγάπη ο μπαμπάς και η μαμά!»
Να θυμίσουμε πως στις 14 Οκτωβρίου, ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έκανε γνωστό πως ο γιος του υπέγραψε το πρώτο του δελτίο στο ποδόσφαιρο.
Διαβάστε επίσης: Στέλιος Χανταμπάκης: Ο γιος του υπέγραψε το πρώτο του δελτίο στο ποδόσφαιρο