• 22 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

Η νέα υπερπαραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ, με τους Τζος Ο’Κόνορ και Έμιλι Μπλαντ στις αίθουσες το 2026

Vinkmag ad


Ο θρυλικός σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg) ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με μια άτιτλη προς το παρόν ταινία, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου 2026 από την Universal Pictures.

Το έργο που χαρακτηρίζεται ως ένα μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός, θα έχει λαμπερό καστ, με πρωταγωνιστές τους Τζος Ο’Κόνορ (Josh O’Connor) και Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt). Στο πλευρό τους θα βρίσκονται οι Κόλμαν Ντομίνγκο (Colman Domingo), Κόλιν Φερθ (Colin Firth) και Ιβ Χιούσον (Eve Hewson).

Οι λεπτομέρειες της πλοκής είναι ελάχιστες ωστόσο θα βασίζεται σε μια ιστορία του Σπίλμπεργκ. Το σενάριο θα αναλάβει ο Ντέιβιντ Κεπ (David Koepp), ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον διάσημο σκηνοθέτη σε εμβληματικές ταινίες όπως το “Jurassic Park” και «Ο Πόλεμος των Κόσμων».

Σύμφωνα με το AP, το καλοκαίρι του 2026 αναμένεται να είναι γεμάτο από πρεμιέρες υπερπαραγωγών, συμπεριλαμβανομένων των: “Avengers: Doomsday” (1 Μαΐου), “The Mandalorian and Grogu” (22 Μαΐου), “Toy Story 5” (19 Ιουνίου), “The Odyssey” (17 Ιουλίου) και “Spider-Man 4” (24 Ιουλίου).

Η Universal είχε αρχικά προγραμματίσει την πρεμιέρα της επόμενης ταινίας των βραβευμένων με Όσκαρ δημιουργών του “Everything Everywhere All At Once”, Ντάνιελ Κουάν (Daniel Kwan) και Ντάνιελ Σέινερτ (Daniel Scheinert) στις 12 Ιουνίου 2026 αλλά όπως γνωστοποίησε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία για την επίσης χωρίς τίτλο ταινία.

H πιο πρόσφατη κινηματογραφική δημιουργία του διάσημου σκηνοθέτη ήταν το “The Fabelmans” που κυκλοφόρησε το 2022 και έλαβε επτά υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Prime Time: Υποβρύχιο «Πιπίνος» στον ΣΚΑΪτη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 21.00

    Read Next

    Συνεχίζονται οι διακρίσεις από την Κέλλυ Κυδωνάκη – Στο στούντιο του dream 90,7 το «Χρυσό» κορίτσι του Καράτε (Φωτο – Βίντεο)

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular