• 13 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη:Οι εκρήξεις φέρνουν έκτακτη διακοπή κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα με σακούλα στο κεφάλι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – 67χρονος άνδρας έχασε την ζωή του

«Εκρηκτικό κοκτέιλ» οι συνθήκες του επόμενου διημέρου: νοτιάδες 9 μποφόρ και 30 βαθμοί Κελσίου

Η στιγμή που ο βουλευτής της Νίκης βανδαλίζει τα έργα τέχνης στην Πινακοθήκη – Δείτε βίντεο

Αμάρι: Βλάβη και στο φράγμα Ποταμών – Χωρίς νερό οι παραγωγοί και οι καλλιέργειες

Κρήτη: Είχαν κάνει «επιστήμη» την κλοπή αγροτικών οχημάτων

Ηράκλειο: Ζήτησε και νέα προθεσμία ο 27χρονος «πιστολέρο»- Εξιτήριο για τον 33χρονο τραυματία

Απίστευτο: Πήρε ψαροντούφεκο και εύφλεκτο υγρό, χτύπησε μια πάπια και απείλησε να βάλει φωτιά στους περαστικούς

Φρίκη από το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον μικρό Άγγελο – Σφοδρό χτύπημα και θανατηφόρο ταρακούνημα

Vinkmag ad

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε Βραδιάτικα στον Νίκο Μουτσινά

Vinkmag ad

[ad_1]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε έκπληξη Βραδιάτικα στον Νίκο Μουτσινά και μίλησαν για τα πάντα όπως για το Happy Day, την οικογένειά της αλλά και για την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε ότι: «Είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος στη ζωή μου. Ίσως αν δεν είχε κλείσει το Alter να ήμουν ακόμα εκεί. Επενδύω σε αυτό που κάνω και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Εξελισσόμαστε μαζί με το Happy Day. Δεν το φανταζόμουν αυτό που έχει συμβεί, το ονειρευόμουν».


Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αν τυχόν θα τον σχολίαζαν με τον ίδιο τρόπο αν δεν ήταν στο ίδιο κανάλι: «Στον Alpha υπάρχει σεβασμός. Σε εκτιμούμε γενικώς και θεωρούμε ότι είναι άδικο να εξαντλείς την αυστηρότητά σου την πρώτη εβδομάδα. Και αλλού να ήμασταν τα ίδια θα λέγαμε. Το ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα δεν ήταν λόγος χλευασμού. Στον Alpha υπάρχει σεβασμός. Σε εκτιμούμε γενικώς και θεωρούμε ότι είναι άδικο να εξαντλείς την αυστηρότητά σου την πρώτη εβδομάδα. Και αλλού να ήμασταν τα ίδια θα λέγαμε. Το ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα δεν ήταν λόγος χλευασμού.

Γενικά δεν μου αρέσει να απαντάω, ούτε να γίνομαι θέμα στην εκπομπή μου. Απορώ μόνο όταν νιώθω ότι υπάρχει λόγος. Λειτουργώ πάντα πυροσβεστικά. Όταν νιώσω ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, είναι η τελευταία επιλογή. Πρέπει να θωρακίσεις αυτό που είσαι».

Διαβάστε επίσης: Νίκος Μουτσινάς για Μαρία Σολωμού: «Μαρία μου, τα έχετε με τον Mente Fuerte. Την ξέρω πολλά χρόνια»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



[ad_2]

Source link

Read Previous

Η Αθήνα σε γιορτινή διάθεση για 44 ημέρες – Αναλυτικά οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Read Next

Αμπελόκηποι – Συνήγορος 26χρονου: Η ανεύρεση δακτυλικού αποτυπώματος σε σακούλα δεν αρκεί για την στοιχειοθέτηση οποιουδήποτε αδικήματος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular