• 24 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Μεσαρά: Ασυνείδητοι σκόρπισαν φόλες στον Άγιο Θωμά- Έβαλαν το δηλητήριο σε μπολάκι με γάλα

Απίστευτη παρεξήγηση στο Ηράκλειο: Φοβήθηκε ότι επιχείρησαν να εμβολίσουν το αυτοκίνητο της λόγω της υπόθεσης των Τεμπών

Κάθε δεύτερη μέρα η υδροδότηση της κοινότητας Άνω Ακρίων, λόγω βλάβης σε γεώτρηση

Επιμορφωτικές Συναντήσεις στο Εσπερινό Γυμνάσιο Τυμπακίου (με Λυκειακές Τάξεις)

Νέα απάτη: Δήθεν κάρτα για μετακινήσεις με το αστικό ΚΤΕΛ για 6 μήνες

Κρήτη: Ανήλικος ο δράστης των πυροβολισμών έξω από κέντρο διασκέδασης

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 24 Φεβρουαρίου

Απεργιακή συγκέντρωση για τα θύματα των Τεμπών, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις Μοίρες

Κρήτη: Συνελήφθη ο 32χρονος που είχε «ρημάξει» αγροτικά και οικοδομικά μηχανήματα

Κρήτη: 20.000 ευρώ θα πληρώσει η οικογένεια για ελικόπτερο στην αναζήτηση του αγνοούμενου τουρίστα

Vinkmag ad

Η Evangelia στο Billboard της Times Square!

Vinkmag ad



H Evangelia εμφανίζεται εδώ και μερικές ώρες στην παγκόσμια καμπάνια του #SpotifyEqual σε Billboard της Times Square στη Νέα Υόρκη!

«H φωτογραφία μου και το όνομα της γιαγιάς μου στο Billboard στην Times Square. Χρόνια σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης, ονείρων με οδήγησαν σε αυτήν τη στιγμή, και είναι ακόμα η αρχή. Είμαι πραγματικά περήφανη που αποτελώ την πρώτη Ελληνίδα πρέσβειρα για την παγκόσμια καμπάνια του #SpotifyEqual, μαζί με τόσες γυναίκες που δίνουν έμπνευση και που θαυμάζω», αναφέρει μεταξύ άλλων η Evangelia.

Παράλληλα, φιγουράρουν στο ίδιο billboard για λογαριασμό της καμπάνιας καλλιτέχνιδες όπως η Lola Young, το βρετανικό next big thing, που γνωρίσαμε μέσα από το viral τραγούδι “Messy”.

Tην επιτυχία της καλλιτέχνιδας έσπευσε να υποστηρίξει μάλιστα και ο Ελληνικός Σύλλογος Κρητών της Αστόριας “Idomeneas Cretan Youth”, φορώντας τις παραδοσιακές φορεσιές και χορεύοντας πεντοζάλι- σήμα κατατεθέν της Evangelia- υπό τη μουσική υπόκρουση του “Vále”, το τραγούδι με το οποίο η Evangelia θα διαγωνιστεί την Πέμπτη 30/01 στον Εθνικό Τελικό για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision.

H νεαρή pop star, με ρίζες από τα Χανιά της Κρήτης, εμφανώς συγκινημένη με αυτή τους την πρωτοβουλία σημείωσε: «Οι Έλληνες βρίσκονται παντού, και είμαστε περήφανοι».

Δείτε την ανάρτησή της:

Evangelia: «Ήμουν δασκάλα σε ένα αμερικάνικο σχολείο για τρία χρόνια»

H Evangelia κατάφερε να κατακτήσει το εξώφυλλο τόσο στην Eλληνική playlist EQUAL Greece όσο και στην παγκόσμιαEQUAL Global playlist, εξασφαλίζοντας μια μοναδική διάκριση στην παγκόσμια μουσική σκηνή, και κάνοντας την ιδανική αρχή της για το 2025!

Για πρώτη φορά Ελληνίδα καλλιτέχνιδα επιλέγεται ως διεθνής πρέσβειρα του Spotify EQUAL, μια ενέργεια της μουσικής πλατφόρμας που έχει στόχο την εκπροσώπηση όλων των γυναικών στη μουσική βιομηχανία παγκοσμίως, ενώ στα προηγούμενα έτη έχουν συμπεριληφθεί ονόματα όπως οι Celine Dion, Avril Lavigne και Saweetie.

Παράλληλα, η καμπάνια EQUAL στηρίζει γυναίκες καλλιτέχνιδες από 50 χώρες ενισχύοντας έτσι την παρουσία τους στον κλάδο και ενδυναμώνοντας τις γυναικείες φωνές.

Η Evangelia συμμετέχει στις playlistsEQUAL GREECE και EQUAL GLOBAL με το «Αλήθεια;!», το viral girl anthem της μαζί με μία εξίσου ανερχόμενη εκπρόσωποtie της pop, την Marseaux.

To «Αλήθεια;!» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από́ την Golden Records και τη Minos EMI, A Universal Music Company, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού ήδη από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίες του κάνοντάς το ένα από τα local hot hits σε TikTok, YouTube και ραδιόφωνο!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Στο Ισραήλ βρίσκονται πλέον οι τέσσερις όμηροι που αφέθηκαν ελεύθερες έπειτα από 477 ημέρες αιχμαλωσίας

    Read Next

    Ισραήλ: Ποιές είναι οι τέσσερις όμηροι που απελευθερώθηκαν

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular