• 4 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Κρήτη: Πήγε να ανατινάξει με φιάλες υγραερίου το σπίτι του γείτονα του!

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας του 17χρονου «πιστολέρο»

Βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα – Η στιγμή που βάζουν φωτιά στο φυλάκιο των Ευζώνων

Ηelleniq Energy: Απόφαση για γεωτρύπανα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη

ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: Οι μαθητές γέμισαν τους τοίχους του σχολείου με μηνύματα για την τραγωδία των Τεμπών (Φωτο)

Hράκλειο: Μια λαοθάλασσα για τους 57 νεκρούς – Μέχρι την λ. Καλοκαιρινού οι διαδηλωτές

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μοίρες: «Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!» (Βίντεο και Φώτο)

Vinkmag ad

Θεσσαλονίκη: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο για τα Ωνάσεια Σχολεία

Vinkmag ad


Παράσταση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν γονείς τη Δευτέρα 3/02 στις 16:00 το απόγευμα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ενάντια στη δημιουργία των Ωνάσειων Σχολείων.

Όπως υποστηρίζουν οι γονείς, η μετατροπή των σχολείων σε Ωνάσεια, θα επιφέρει αρκετές διαφοροποιήσεις και αρνητικά αποτελέσματα, όσον αφορά τη λειτουργία και τη διοίκησή τους, ενώ, παράλληλα, επισημαίνουν ότι εκείνο που πραγματικά έχουν ανάγκη τα παιδιά, είναι ένα δωρεάν σχολείο για όλους, σύγχρονο και ασφαλές.

Οι γονείς φοβούνται ότι έτσι θα εκδιωχτούν εκατοντάδες μαθητές από τα σχολεία της γειτονιάς τους, θα καταργηθούν δεκάδες οργανικές θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών, θα μπει λουκέτο σε τμήματα ΖΕΠ και Ένταξης, ενώ θα γίνει εμπορευματοποίηση του δημόσιου σχολείου, με την κατηγοριοποίηση και διαφοροποίηση όλων των υπόλοιπων σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών.

Όπως λένε οι γονείς των μαθητών, για να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο της γειτονιάς τους, θα πρέπει να προετοιμάζονται από το Δημοτικό με πολυδάπανα φροντιστήρια, ώστε να ανταγωνιστούν παιδιά από όλη την Περιφέρεια, αφού η είσοδος θα γίνεται με εξετάσεις.

Στις 18:00, την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Αίθουσα νερών του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης όπου θα συζητηθεί το ζήτημα των Ωνάσειων Σχολείων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ

    Read Next

    Ν. Ανδρουλάκης: Όσο περισσότερο δυναμώνει το ΠΑΣΟΚ, τόσο γρηγορότερα η ΝΔ θα οδεύσει στην πόρτα της εξόδου

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular