• 27 Φεβρουαρίου, 2025
Vinkmag ad

Θεσσαλονίκη: Πυκνό πέπλο ομίχλης κάλυψε την πόλη

Vinkmag ad


Κάλυψε τα πάντα η ομίχλη, ακόμη και τα μνημεία – Δεν υπήρξαν προβλήματα με τις πτήσεις – Δείτε εικόνες 

 Πέπλο ομίχλης κάλυψε το πρωί της Παρασκευής την πόλη της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα και με τις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» να διεξάγονται κανονικά.

Η ομίχλη «έκρυψε» ακόμη και μνημεία – σύμβολα, όπως ο Λευκός Πύργος, ο Πύργος του ΟΤΕ και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, προσφέροντας ξεχωριστές εικόνες στους κατοίκους και τους επισκέπτες και δίνοντάς τους τη δυνατότητα για άπειρες φωτογραφίες.

Ομίχλη

Ομίχλη

Η ορατότητα, δε, για την κυκλοφορία των οδηγών, ακόμη και στο κεντρικούς δρόμους της πόλης, ήταν περιορισμένη και απαιτούνταν ιδιαίτερη προσοχή.

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    8η χρονιά Θεατρικά Εργαστήρια στο ΚΘΒΕ

    Read Next

    Δύο «βλήματα» εκτοξεύτηκαν προς το Ισραήλ από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, υποστηρίζει ο ισραηλινός στρατός

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular