• 27 Απριλίου, 2024

Θρήνος στο Μεσολόγγι για την Άννα που διαμελίστηκε ενώ καθάριζε κρεατομηχανή

Θρήνος στο Μεσολόγγι για την Άννα που διαμελίστηκε ενώ καθάριζε κρεατομηχανή

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της άτυχης Άννας, που βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Παρασκευής στο Μεσολόγγι καθαρίζοντας κρεατομηχανή κρεοπωλείου, μπροστά στα μάτια της κόρης της. Η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου, καθώς στο πλαίσιο των ερευνών, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.

Σε σοκ βρίσκεται η μητέρα της. «Στις 9 την πήραν να πάει για δουλειά και στις 10 ήρθε το μαντάτο» είπε σε άτομο του περιβάλλοντός της. Την ίδια ώρα, οι συγγενείς της προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε το δυστύχημα. «Καθάριζαν η κόρη της μπροστά και η μητέρα στην κουζίνα. Το κορίτσι κάποια στιγμή άκουσε φωνές. Έτρεξε και είδε τη μάνα της σε αυτήν την κατάσταση», δήλωσε στο protothema.gr συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας.

Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με άτομα που τη γνώριζαν, δούλευε μαζί με την κόρη της από το πρωί μέχρι το βράδυ και καθάριζαν μαγαζιά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια»
Μιλώντας στην ΕΡΤ γείτονας του κρεοπωλείου στο Μεσολόγγι δήλωσε πως η κόρη της άτυχης γυναίκας, που είδε όλο το σκηνικό, βγήκε έξω και φώναζε βοήθεια.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό», είπε ο γείτονας.

Η άτυχη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής και ηλικίας γύρω στα 50, φέρεται να καθάριζε την κρεατομηχανή όταν για άγνωστο λόγο μπλέχτηκαν τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.

 

 

 

 

pelop.gr

Loading

Read Previous

Με τρόμο από το νέο σεισμό ξύπνησαν οι κάτοικοι στο Αρκαλοχώρι

Read Next

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular