• 26 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης: Η ταπεινή μοναχή που άγγιξε ψυχές και προείδε τα έσχατα (Βίντεο)

Ηράκλειο: Όλοι στη φυλακή για το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

Κρήτη: Σβήνουν οι ελπίδες για τον 21χρονο Γερμανό – Προσωρινή διακοπή των ερευνών λόγω καιρικών συνθηκών

Κρήτη: Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή στον 17χρονο, έρχονται εντάλματα για τους πυροβολισμούς

Κρήτη: 20χρονη κατήγγειλε ότι την εξέδιδε ο εραστής της

Τραγωδία στο Αρκαλοχώρι: Βρήκε νεκρό τον αδερφό του

«Άγιο» είχαν οι επιβαίνοντες στο φορτηγό που λαμπάδιασε στον ΒΟΑΚ (Φωτογραφίες)

Κλειστά την Παρασκευή και τα καταστήματα Γεωργικών Εφοδίων στη Μεσαρά, προς ένδειξη συμπαράστασης για την τραγωδία των Τεμπών

Ο ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς στηρίζει τον αγώνα για τα θύματα των Τεμπών- Κλειστό το γραφείο του την Παρασκευή

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 25 Φεβρουαρίου

Vinkmag ad

Ιωάννα Τούνη: To νέο βίντεο μετά τις φήμες χωρισμού από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Vinkmag ad



Ένα νέο βίντεο ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έκανε η Ιωάννα Τούνη , στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Η γνωστή influencer απείχε από τα social media τις τελευταίες 24 ώρες και το μεσημέρι της Τετάρτης, δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instagram Stories της, στο οποίο τόνισε πως είναι αρκετά κουρασμένη.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για τη σχέση τους – «Είχα πολλούς λόγους που δεν το είπα από την αρχή»

«Συμπεθέρα μου καλημέρα! Λοιπόν, εγώ σέρνομαι κάπως από προχθές βράδυ. Χθες ήμουν όλη μέρα καναπέ – κρεβάτι, – κρεβάτι – καναπέ. Δεν έκανα τίποτα! Νομίζω πως έχω υπερκόπωση, λέει η αυτοδιάγνωσή μου, γιατί κάπως έτσι ήμουν και την τελευταία φορά που είχα υπερκόπωση, μιας και έχω κάνει όλα τα τεστάκια covid, μπλα μπλα μπλα, και δεν έχω κάτι.

Δεν έχω συνάχι, δεν έχω πονόλαιμο, δεν έχω βήχα, δεν έχω τίποτα. Απλά είμαι ένα κουρέλι στο σπίτι. Αυτά. Θα προσπαθήσω σήμερα να κάνω τα ραντεβού και τα πραγματάκια που έχω, θα δω… Πρέπει να λουστώ, το μαλλί μου κλαίει. Ωραία ήταν μία μέρα στον καναπέ…», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεό της.

«Χθες δεν ανέβασα κανένα στόρι γιατί ήμουν χάλια και σερνόμουν από τον καναπέ στο κρεβάτι» έγραψε Instagram story της.

Διαβάστε περισσότερα: Δήμητρα Αλεξανδράκη για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα των συνομιλιών Ρωσίας-ΗΠΑ στο Ριάντ

    Read Next

    Άδ. Γεωργιάδης: Η Ελλάδα δεν θα πέσει στο βούρκο που θέλει ο Ν. Ανδρουλάκης για να γίνει πρωθυπουργός

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular