• 23 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

«Κάποια στιγμή θα μπω στην πολιτική, γιατί βλέπω ανθρώπους χωρίς καμία βάση»

Vinkmag ad



Η Μιμή Ντενίση μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε ότι: «Η νέα μου σειρά θα έχει τον τίτλο Madre που σημαίνει μητέρα. Θα έχει σχέση με τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης. Όταν έπαιξα το “Από Σμύρνη Σαλονίκη” και είδα τον αντίκτυπο που είχε, είπα ότι είναι η βάση για να γίνει μια σειρά. Έγραφα το Madre έναν χρόνο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος Μαΐου και θα είναι μια υπερπαραγωγή. Ο μεγάλος χορηγός μου είναι το κοινό.

Είναι άδικο και ντροπή να εξισώνουν ως μεγάλους σταρ μία που γεμίζει 1.000 θέσεις, με έναν που κάνει ένα θεατρικό. Δεν μπορεί μία που γεμίζει αρχαία θέατρα και μία influencer να είναι απανωτά σε μια εκπομπή οι δύο σταρ».

Η Μιμή Ντενίση μίλησε και για την κόρη της λέγοντας πως: «Η Μαριτίνα είναι πολύ ζηλιάρα, μικρή δεν ήθελε να έχει αδέρφια αλλά τώρα το έχει μετανιώσει. Έπρεπε να μην την είχα ακούσει τότε. Βλέπω στη Μαριτίνα δικά μου χαρακτηριστικά που τα “κλώτσαγε” στην εφηβεία, όπως βλέπω και σε εμένα τη μαμά μου. Υπάρχουν διαστήματα που αισθάνομαι φοβερή μοναξιά. Ο πόνος και το τραύμα της απώλειας του Αντώνη Τρίτση ήταν αυτό που με ώθησε στην πολύ μεγάλη καριέρα ή θα πάθεις κατάθλιψη ή θα πάρεις ένα ρίσκο».

Κάποια στιγμή θα μπω στην πολιτική, γιατί βλέπω ανθρώπους χωρίς καμία βάση και πιστή σε αυτήν τη χώρα».


Διαβάστε επίσης: Μιμή Ντενίση: To συγκινητικό «αντίο» στην Καίτη Κωνσταντίνου – «Όποιος σε γνώρισε θα σε αγαπάει πάντα»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Σκουπίδια ετών… 36: Μεγάλος όγκος απορριμμάτων και εύφλεκτων υλικών απομακρύνθηκαν από τον Γλαρόκαβο Χαλκιδικής

    Read Next

    Βόρεια Μακεδονία: Σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα έγιναν οι κηδείες των 59 θυμάτων από την πυρκαγιά στο Κότσανι

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular