• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Οι μπαλωθιές τον έβαλαν σε μπελάδες

Κρήτη: 13χρονη άφησε την τελευταία την πνοή από σηψαιμία

Νέα απάτη: Με πρόσχημα ότι δικαιούται επίδομα της «άδειασε» τον λογαριασμό

Κρήτη: Μπήκαν με το αγροτικό στο γήπεδο και προκάλεσαν ζημιές

Ηράκλειο: «Σκηνοθέτησε» κλοπή για να πάρει χρήματα από την ασφάλεια

Παρέμβαση Αυγενάκη για την ενίσχυση του ΑΤ Φαιστού και ΤΑΕ Μεσαράς κατά την τουριστική περίοδο

Κόβουν την πίτα τους οι Σύλλογοι της Κοινότητας Καμηλαρίου

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 5 Φεβρουαρίου

Απίστευτο: Ξήλωσαν καλαθάκια στον Άγιο Τίτο Τυμπακίου, έκλεψαν και λουλούδια καινουργιοφυτεμένα (Φωτο)

Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης στην Πρωινή Πτήση, για την πορεία των μεγάλων έργων αλλά και τις χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές – Άκρως αποκαλυπτική η παρέμβαση Αθουσάκη

Κέρκυρα: Μεγάλο μπλακ άουτ από χθες το βράδυ



Στο ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας, δεκάδες εστιατόρια έμειναν με τις παραγγελίες στη μέση και δυσκολεύτηκαν στο να πληρωθούν με πιστωτικές κάρτες

Στο σκοτάδι για περισσότερο από 6 ώρες βυθίστηκαν χθες το βράδυ μεγάλο μέρος της πόλης της Κέρκυρας αλλά και προάστια,κατάσταση που δημιούργησε προβλήματα σε πολλές επιχειρήσεις.

Η διακοπή ρεύματος άρχισε σταδιακά από τις 11 το βράδυ στην καρδιά της πόλης και μέχρι τα μεσάνυχτα πολλές περιοχές έμειναν χωρίς ηλεκτρικό.

Από τις 5 τα ξημερώματα η ηλεκτροδότηση αποκαθίσταται σταδιακά.

Στο ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας δεκάδες εστιατόρια που ήταν γεμάτα έμειναν με τις παραγγελίες στη μέση και δυσκολεύτηκαν στο να πληρωθούν με πιστωτικές κάρτες, που στην πλειοψηφία τους οι τουρίστες χρησιμοποιούν.

Με ανάρτηση του, ο δήμαρχος Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος αναφέρει πως επικοινώνησε με τον τεχνικό προϊστάμενο της ΔΕΗ και τον ενημέρωσε « ότι η διακοπή της παροχής ρεύματος σε τμήματα της πόλης και των προαστίων, οφείλεται σε βλάβη υπογείου καλωδίου μέσης τάσης».

Ο δήμαρχος συνεχίζει, ότι « συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ ερευνούν την περιοχή που υπολογίζεται η βλάβη για να παρακάμψουν το προβληματικό κομμάτι και να επαναφέρουν την παροχή ρεύματος.Δεν είναι όμως προς το παρόν σε θέση να εκτιμήσουν το χρόνο που θα απαιτηθεί για την επίλυση του προβλήματος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Source link

    Read Previous

    Φωτιά στο όρος Πάικο: Στο πεδίο βολής στην Κρανιά οι φλόγες

    Read Next

    e-ΕΦΚΑ: Η περαιτέρω ψηφιακή αναβάθμιση ήδη συντελείται

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular