• 14 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

«Ο Ηρακλής μας είναι μαχητής και με την δύναμη του Θεού θα τον γράψει το άθλο του» – Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Οικογένεια

Μοίρες: Εικόνες που σοκάρουν… Εγκατέλειψαν κουταβάκια τα οποία τρέφονται από το νεκρό σώμα μιας κατσίκας

Κρήτη:Οι εκρήξεις φέρνουν έκτακτη διακοπή κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα με σακούλα στο κεφάλι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – 67χρονος άνδρας έχασε την ζωή του

«Εκρηκτικό κοκτέιλ» οι συνθήκες του επόμενου διημέρου: νοτιάδες 9 μποφόρ και 30 βαθμοί Κελσίου

Η στιγμή που ο βουλευτής της Νίκης βανδαλίζει τα έργα τέχνης στην Πινακοθήκη – Δείτε βίντεο

Αμάρι: Βλάβη και στο φράγμα Ποταμών – Χωρίς νερό οι παραγωγοί και οι καλλιέργειες

Κρήτη: Είχαν κάνει «επιστήμη» την κλοπή αγροτικών οχημάτων

Ηράκλειο: Ζήτησε και νέα προθεσμία ο 27χρονος «πιστολέρο»- Εξιτήριο για τον 33χρονο τραυματία

Vinkmag ad

Κακοποίηση 3χρονου στην Κρήτη: Στη γιαγιά του με δικαστική διαταγή η γονική μέριμνα

Vinkmag ad

[ad_1]

Τα απαιτούμενα έγγραφα έχουν επιδοθεί ήδη στη γιαγιά και εκκρεμεί η οριστική απόφαση που θα συζητηθεί στις 19 Φεβρουαρίου με τη διαδικασία της εκούσιας

Μετά από εισαγγελική παραγγελία εκδόθηκε προσωρινή διαταγή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, με την οποία αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα για τον μικρό Άγγελο, από την 26χρονη μητέρα και ανατέθηκε προσωρινά στη γιαγιά, από τη μητρική πλευρά.

Σύμφωνα με το cretalive τα έγγραφα έχουν επιδοθεί ήδη στη γιαγιά και εκκρεμεί η οριστική απόφαση που θα συζητηθεί στις 19 Φεβρουαρίου με τη διαδικασία της εκουσιας.

Την ίδια στιγμή ο 3χρονος Άγγελος παραμένει σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση, χωρίς σημάδια βελτίωσης, αλλά ούτε και επιδείνωσης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γιαγιά μετέβη ήδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και ενημερώθηκε αναλυτικά από τους γιατρούς.  

Υπενθυμίζεται ότι σε σημερινές δηλώσεις του ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, επεσήμανε ότι το κυκλοφορικό σύστημα του παιδιού λειτουργεί ικανοποιητικά, το ίδιο και το αναπνευστικό, όπως και το ουροποιητικό, ωστόσο «αυτό που δεν δουλεύει καλά είναι ο εγκέφαλος, διότι παρουσιάζει μία αυξημένη ενδοκρανιακή πίεση, η οποία, παρ’ όλες τις προσπάθειες να ελαττωθεί με φαρμακευτική αγωγή, δεν έχει επιτευχθεί προς το παρόν».

Ο ίδιος εξήγησε ότι από αύριο, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, θα τεθούν σε λειτουργία τα πρωτόκολλα, τα οποία προβλέπονται γι’ αυτές τις καταστάσεις.

[ad_2]

Source link

Read Previous

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε συμμορία που δραστηριοποιούνταν στην αποθήκευση – απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Read Next

Eurovision 2025 – Εθνικός Τελικός: Πώς θα ψηφίσουμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular