• 12 Φεβρουαρίου, 2025

Καλαμάτα: Συναυλία του Μ. Πασχαλίδη με έργα του Μ. Ελευθερίου


Συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη, αφιερωμένη στο έργο του Μάνου Ελευθερίου, διοργανώνει σήμερα, στις 8 μ.μ., ο Μουσικός Ομιλος Καλαμάτας «Ορφεύς» στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα τραγουδήσει στίχους του Μάνου Ελευθερίου, με τη συμμετοχή της μικτής χορωδίας του ομίλου και μιας εξαιρετικής ορχήστρας με έμπειρους καθηγητές από το Δημοτικό Ωδείο και το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας. Η βραδιά θα πλαισιωθεί από απαγγελίες των ηθοποιών Αλέκου Κολλιόπουλου και Νεκτάριου Παπαλεξίου. Παρούσα στην εκδήλωση θα είναι και η αδελφή του μεγάλου λογοτέχνη, Λιλή Ελευθερίου. Η συναυλία συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και υποστηρίζεται από το Ιδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια.

“Είναι συγκινητικό ότι επτά χρόνια μετά το θάνατο του Μάνου η αγάπη για το έργο του φουντώνει συνεχώς”, δήλωσε στην ΕΡΤ3 η Λίλη Ελευθερίου, αδερφή του Μάνου Ελευθερίου.

“Η ανταπόκριση του κόσμου είναι εκπληκτική και γι’ αυτό μάλλον θα προγραμματίσουμε και άλλη μία συναυλία αλλά τον Μάϊο”, πρόσθεσε ο Αλέκος Μπουφέας, πρόεδρος του Ομίλου Ορφέας.

Ρεπορτάζ Κ. Γαζούλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τα βλέμματα «φωτιά» στην κοπή πίτας του ΑΝΤ1

    Read Next

    Ηλεία: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση εκπαιδευτικού σε 3 καθηγήτριες

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular