• 24 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

Κατερίνα Βισέρη: «Είχα φτάσει τα 35 κιλά και το λυπηρό ήταν ότι είχα δουλειές στο μόντελινγκ»

Vinkmag ad



Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM όπου ξεχώρισε για την ομορφιά της αλλά και για τη σεμνή της παρουσία καθώς ήταν ένα κορίτσι που κρατούσε πολύ χαμηλό προφίλ. Η Κατερίνα Βισέρη μίλησε στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για την «μάχη» που έδωσε με τα κιλά της.

Η Κατερίνα Βισέρη στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που είχε δώσει με τη νευρική ανορεξία και το πόσο δυσκολεύτηκε μέχρι να βγει από αυτή την περιπέτεια. Πλέον, πιο όμορφη από ποτέ δείχνει να έχει καταφέρει να κερδίσει τον προσωπικό της αγώνα και εξομολογείτε τα στάδια που πέρασε:

Κατερίνα Βισέρη: Η εξομολόγηση για τη νευρική ανορεξία – «Έπιασα πάτο τόσες φορές, που μερικές πίστεψα ότι “τελείωσε”»

«Mέσα από το GNTM κέρδισα κυρίως τον εαυτό μου. Όταν ζεις με τόσα κορίτσια, που κάποιες μπορεί να έχουν τα θέματα τους, μαθαίνεις να εκπαιδεύεις τον εαυτό σου ότι ΅είσαι και εσύ φυσιολογική”. Στην εφηβεία που γινόμαστε πιο γυναίκες και να βάζουμε κιλά άρχισα να έχω θέμα. Ξεκίνησα τις στερητικές δίαιτες μόνη μου. Όταν ήρθα στην Ελλάδα για να σπουδάσω ξανά έβαλα κιλά, είχα και τότε διαταγή της υπερφαγίας. Όταν μετά από καιρό με είδα στο καθρέφτη και βρέθηκα σε ένα πρακτορείο που με χρειάστηκε αποφάσισα να χάσω κιλά, σχεδόν μου το επέβαλαν κι όλας να χάσω 8-9 κιλά. Έφτασα στο σημείο να τρώω ένα κυπελάκι γιαούρτι την ημέρα και να έχω τρεις δουλειές» αποκαλύπτει η όμορφη μελαχρινή κοπέλα.

Η Κατερίνα Βισσέρη στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που είχε δώσει με τη νευρική ανορεξία και το πόσο δυσκολεύτηκε μέχρι να βγει από αυτή την περιπέτεια γιατί ένοιωθε σαν βρέφος που δεν τρώει και είναι δύσκολο να μάθει ξανά να τρώει σωστά.


Διαβάστε περισσότερα: Κατερίνα Βισέρη για την περιπέτεια με την υγεία της: «Δεν μπορώ να περπατήσω ακόμα, πονάω»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Βόλος: Δυναμική κινητοποίηση κτηνοτρόφων – αγροτών

    Read Next

    Β. Θεοδωρόπουλος, σκηνοθέτης στο ΕΡΤNews: Πολύ ευχάριστο οι πνευματικές αναζητήσεις των Ελλήνων να είναι και μέσα από το θέατρο

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular