Επεισόδιο με άγριο ξυλοδαρμό και φωνές σημειώθηκε αργά το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν δύο άνδρες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συνεπλάκησαν μεταξύ τους.
Το επεισόδιο έλαβε χώρα στο Πάρκο Θεοτοκόπουλου, ανάμεσα σε έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό, με τους δύο άνδρες να ανταλλάζουν γροθιές και κλωτσιές. Πολύ γρήγορα, όμως πήρε διαστάσεις καθώς στον καβγά ενεπλάκησαν κι άλλα άτομα.
Το περιστατικό σημειώθηκε μάλιστα, μπροστά στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, καθώς τη στιγμή εκείνη είχε ολοκληρωθεί η εκδήλωση που είχε διοργανώσει η Περιφέρεια Κρήτης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Παπαστεργίου.
Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, καθώς στο σημείο του επεισοδίου βρέθηκαν αστυνομικοί οι οποίοι ακινητοποίησαν τους εμπλεκόμενους.
cretalive.gr