• 12 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

Κρήτη: Αφαιρείται η επιμέλεια του 3χρονου από την κακοποιητική μητέρα του

Vinkmag ad



Κατατέθηκε αίτηση για να αφαιρεθεί η γονική μέριμνα από την 26χρονη που κατηγορείται πως κακοποιούσε άγρια το 3χρονο αγοράκι, που δίνει μάχη για τη ζωή του

Στην αφαίρεση της επιμέλειας του 3χρονου Άγγελου από την 26χρονη μητέρα του, που κατηγορείται πως μαζί με τον 44χρονο σύντροφό της τον κακοποιούσαν άγρια, προχωρά με απόφασή του το Πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretatimes.gr, ο Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα να δοθεί η επιμέλεια στη γιαγιά του παιδιού, που δίνει μεγάλη μάχη με τη ζωή του, καθώς παραμένει διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται το συντομότερο δυνατό.

Σημειώνεται πως τις δύσκολες αυτές ώρες, στο πλευρό του μικρού είναι μόνο η γιαγιά του, όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Στέλιος Κτενιαδάκης. 

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Διαμαρτυρία κατοίκων της Καλλιρρόης για νέα περιβαλλοντική επιβάρυνση από το εργοστάσιο απορριμμάτων

    Read Next

    Εφιάλτης για 47χρονη στο Ηράκλειο – Την απείλησε με μαχαίρι και τη βίασε

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular