• 9 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Βίντεο από την μεγάλη επιχείριση εξάρθρωσης της οργάνωσης λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στο Δήμο Γόρτυνας

Εκδηλώσεις του Δήμου Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ηράκλειο: Πάρκαρε παράνομα το αγροτικό του μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέβηκε, έκανε και την ανάγκη του στα παρτέρια

Τραγωδία: Νεκρός ο 43χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Κρήτη

Μοίρες: Το 9° Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού περιμένει τους μικρούς εξερευνητές στις 30 Μαρτίου στο Αλσύλλιο Κούλε

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα7 Μαρτίου

Μ. Ορφανουδάκης: Γιατί πετά το drone σήμερα στα Πιτσίδια και ποια είναι τα χρήσιμα δεδομένα για τη ΔΕΥΑΦ (Ακούστε)

Στην Πρωινή Πτήση ο Β. Τσιμπραγάκης, για τις αποφάσεις της ΓΣ του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς-Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η καλλιέργεια κηπευτικών από τον Απρίλιο (Ακούστε)

Vinkmag ad

Κρήτη: Εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα στην υπόθεση του 3χρονου Αγγελου

Vinkmag ad



Τα άγρια βασανιστήρια που είχε υποστεί ο 3χρονος Άγγελος μαρτυρούσαν τα σημάδια που είχε σε όλο του το σωματάκι, καθώς έφερε καψίματα από τσιγάρα, κακώσεις

Του Μάκη Συνοδινού

Εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα στην υπόθεση του 3χρονου Άγγελου που συγκίνησε το πανελλήνιο καθώς έζησε την απόλυτη φρίκη από την ίδια του τη μητέρα και τον σύντροφο της -σύμφωνα με το κατηγορητήριο – στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το μικρό αγγελούδι υπενθυμίζεται πως διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το πρωί της 26ης Ιανουαρίου σε κωματώδη κατάσταση σοκάροντας γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς δεν είχαν ξαναδεί τέτοιου είδους κακοποίηση σε τρίχρονο αγόρι.

Τα άγρια βασανιστήρια που είχε υποστεί ο 3χρονος Άγγελος μαρτυρούσαν τα σημάδια που είχε σε όλο του το σωματάκι, καθώς έφερε καψίματα από τσιγάρα, κακώσεις, θλάσεις και μώλωπες.

«Ο ανήλικος ήταν σε στάση απεγκεφαλισμού και χωρίς αντίδραση σε φωτεινά ερεθίσματα. Το παιδί ήταν αιμοδυναμικά ασταθές, ταχυπνοϊκό και με εμφανείς μώλωπες και άλλες κακώσεις διαφόρων ηλικιών σε όλο του το σώμα» έγραφε η ιατροδικαστική που είχε αποκαλύψει το skai.gr.

Αν και οι γιατροί έδωσαν τιτάνια μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν και μετά από απόφαση της γιαγιάς του προχώρησαν στη διαδικασία της δωρεάς των οργάνων του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του skai.gr, τα επόμενα 24ωρα -πιθανόν και σημερα- αναμένονται τα αποτελέσματα της δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξουν φως στο γιατί το μικρό αγγελούδι έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Ο φάκελος θα διαβαστεί στην εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες καθώς αναμένεται να κληθούν για συμπληρωματική κατάθεση τόσο η μητέρα του η οποία είναι προφυλακισμένη όσο και ο σύντροφος της, ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος και κρατούνταν στις φυλακές κορυδαλλού και αυτή τη στιγμή βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.

Όσον αφορά τον 44χρονο σύντροφο της μητέρας του θα ζητήσει ο συνήγορος του τη διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης.

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Live η τελευταία μέρα της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας – Απόψε η ψηφοφορία

    Read Next

    «Roots & Rituals»: Μουσική παράσταση με την Ελένη και την Σουζάνα Βουγιουκλή στο Theatre of the No

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular