• 24 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Συνελήφθη ο 32χρονος που είχε «ρημάξει» αγροτικά και οικοδομικά μηχανήματα

Κρήτη: 20.000 ευρώ θα πληρώσει η οικογένεια για ελικόπτερο στην αναζήτηση του αγνοούμενου τουρίστα

Κρήτη: Σκηνές από ταινία θρίλερ στο κέντρο της πόλης με γυμνό άντρα που κρατούσε ματωμένο τσεκούρι και μπαλτά

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Vinkmag ad

Κρητικής καταγωγής δάσκαλος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη 5χρονη θετή του κόρη

Vinkmag ad

Ο Σ.Σ., Έλληνας με καταγωγή από την Κρήτη ηλικίας 35 ετών και δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Άρνεμ της Ολλανδίας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης και για διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με τις Ολλανδικές Αρχές, η κακοποίηση ξεκίνησε όταν η κόρη της συντρόφου του ήταν μόλις 5 ετών. Η Εισαγγελία ανέφερε ότι η κακοποίηση πραγματοποιήθηκε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024, όταν το κορίτσι ήταν 5 ετών. Ο ύποπτος φέρεται να τράβηξε φωτογραφίες της κακοποίησης, τις οποίες διένειμε μέσω του διαδικτύου. Το κορίτσι είναι πλέον 6 ετών.

Ο ίδιος συνελήφθη στις 7 Οκτωβρίου του 2024, ενώ η πρώτη ακροαματική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου. Ο 35χρονος δεν ήταν παρών στη δίκη και εξέφρασε τη μεταμέλειά του μέσα από επιστολή που διαβάστηκε από τον δικηγόρο του. Ο δικηγόρος του υπόπτου, διαβάζοντας την επιστολή του, ανέφερε: «Η απουσία μου δεν οφείλεται σε αδιαφορία. Λυπάμαι βαθιά και νιώθω αηδία για τις πράξεις μου». Επίσης, δήλωσε ότι ο πελάτης του βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και είναι αυτοκτονικός.

Στη δίκη παραβρέθηκαν δεκάδες άτομα, ανάμεσά τους οι γονείς του θύματος και αρκετοί γονείς μαθητών του δασκάλου. Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους «λύγισαν» ακούγοντας τις κατηγορίες.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο κατηγορούμενος είχε τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο με τρεις μαθητές από την τάξη του στο δημοτικό σχολείο όπου δίδασκε. Οι μαθητές εμφανίζονταν ντυμένοι στις φωτογραφίες.

Μετά από τις κατηγορίες το σχολείο διέκοψε τη συνεργασία μαζί του. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος είχε τραβήξει φωτογραφίες ντυμένων μαθητών και προσωπικού σε άλλο σχολείο στη συνοικία Alteveer, τις οποίες μοιράστηκε σε τρίτους. Η Εισαγγελία χαρακτήρισε αυτή τη συμπεριφορά ως παραβατική και πιθανώς αξιόποινη.

Ο δάσκαλος συνελήφθη τον Οκτώβριο, ενώ μέχρι τον Νοέμβριο οι γονείς και οι μαθητές δεν γνώριζαν τον λόγο της απουσίας του, η οποία είχε αποδοθεί σε «προσωπικούς λόγους». Μόλις τρεις μήνες μετά τη σύλληψή του, οι γονείς των μαθητών ενημερώθηκαν πλήρως για τα περιστατικά.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 8 Απριλίου.

Όπως ανέφερε στο Newsbomb.gr άνδρας ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του και γνώριζε τον κατηγορούμενο: «Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν το περιμέναμε, έχουμε “παγώσει” όλοι».

    Read Previous

    Νέα μέτρα κατά του Χ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δημιουργούν υποψίες σε συνέχεια των προκλήσεων του Έλον Μασκ

    Read Next

    Σ. Φάμελλος: Πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για επιστροφή 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular