• 6 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Στο έλεος του Θεού καρκινοπαθείς – Αγώνας δρόμου για να βρουν το φάρμακό τους

Τριτοκοσμικές λύσεις στο Ηράκλειο: Μετά το τροχαίο με το μηχανάκι «έλυσαν» το πρόβλημα της «αμαρτωλής» σχάρας, με μια χοντρή ξύλινη τάβλα (Φωτο)

Μανώλης Λιδάκης: Η αδερφή του αποκάλυψε τι έδειξε η νεκροψία του – «10 γιατροί να ήταν από πάνω του δεν τον προλάβαιναν πλέον»

Απίστευτο: Ξεπάτωσαν δεντράκια που είχαν φυτέψει εθελοντές πριν από ένα μήνα στη δράση δεντροφύτευσης στο Τυμπάκι (Φωτο)

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση: “Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες”

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων με «πλοκάμια» και στην Κρήτη

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι στο Ηράκλειο – Οδηγός προσπάθησε να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του

Δήμος Φαιστού: Αλλάζει όψη και η Αληθινή

Τρόποι κατανάλωσης Πρωτεΐνης στη Νηστεία

Με ένα μπουκάλι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για δώρο, αντί για σοκολατάκια, πάνε πλέον επίσκεψη οι Βρετανοί

Vinkmag ad

Κυψέλη: Άνδρας τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο υπέκυψε στα τραύματα του

Vinkmag ad



Ο άνδρας είναι υπήκοος Αλβανίας -Τα αδέρφια φέρονται να υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τους κακοποιούσε

Νωρίτερα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο στην περιοχή της Κυψέλης τραυματισμένος άνδρας από αιχμηρό αντικείμενο, όπου κατέληξε.

Σταθμός της Τροχαίας πήγαινε να επιληφθεί σε περιστατικό ωστόσο στη διαδρομή, στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων είδαν έναν άνδρα αιμόφυρτο, ο οποίος είχε τραύμα κοντά στο λαιμό και κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας είναι υπήκοος Αλβανίας και γεννηθείς το 1996.Έγιναν αναζητήσεις από αστυνομικούς για τους δράστες, ωστόσο περίπου μια ώρα μετά το περιστατικό πήγαν δυο αδέρφια από μόνα τους στο Α.Τ. Κυψέλης και είπαν ότι αυτοί το έκαναν.

Είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα, ο ένας γεννημένος το 2007 ομολόγησε ότι αυτός το έκανε και ο αδερφός του γεννημένος το 2005 είπε ότι ήταν συνεργός. Τα αδέρφια φέρονται να υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τους κακοποιούσε.



Source link

    Read Previous

    Κινητοποίηση αγροτών της Μαγνησίας σε ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ

    Read Next

    Ουκρανία: Ρωσικοί πύραυλοι χτύπησαν δύο πλοία με σιτηρά στη Μαύρη Θάλασσα

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular