• 3 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Κρήτη: Πήγε να ανατινάξει με φιάλες υγραερίου το σπίτι του γείτονα του!

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας του 17χρονου «πιστολέρο»

Βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα – Η στιγμή που βάζουν φωτιά στο φυλάκιο των Ευζώνων

Ηelleniq Energy: Απόφαση για γεωτρύπανα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη

ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: Οι μαθητές γέμισαν τους τοίχους του σχολείου με μηνύματα για την τραγωδία των Τεμπών (Φωτο)

Hράκλειο: Μια λαοθάλασσα για τους 57 νεκρούς – Μέχρι την λ. Καλοκαιρινού οι διαδηλωτές

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μοίρες: «Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!» (Βίντεο και Φώτο)

Vinkmag ad

Λευτέρης Σουλτάτος: «Πέρασα ένα μικρό εγκεφαλικό»

Vinkmag ad



Καλεσμένος αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας
Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Κεντρικό θέμα της εκπομπής είναι η ανάγκη – επιθυμία μας, να αλλάξουμε πράγματα ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή μας, με έναυσμα την αρχή κάθε χρονιάς, αλλά και όσα μας «κρατούν πίσω».

«Ποδαρικό» στην πρώτη εκπομπή για το 2025 κάνει ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος, ένας άνθρωπος που κλήθηκε να κάνει πολλές αλλαγές τόσο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, όσο και στον τρόπο σκέψης του, λόγω ενός συγκεκριμένου προβλήματος υγείας.

Στο μικρό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Buongiorno ο Λευτέρης Σουλτάτος αναφέρει: «Οι πιο σημαντικές αλλαγές στην προσωπική ζωή ήταν οι γάμοι και οι χωρισμοί. Όταν υπάρχουν παιδιά είναι δύσκολες αλλαγές. Έχω δύο διαζύγια.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος στο ΟΚ!: Η αποκάλυψη για την ταυτόχρονη πρόταση γάμου που έκαναν

Αλλά και αλλαγές λόγω θεμάτων υγείας που πάλι κάνεις μια επανεκκίνηση. Πέρασα ένα μικρό εγκεφαλικό και αυτό με έκανε να αλλάξω φιλοσοφία ζωής. Λέμε δεν τις θέλουμε τις αλλαγές, αλλά τελικά σε καλό μας βγαίνουν, προσέχουμε τον εαυτό μας περισσότερο».


Διαβάστε επίσης: Bάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Πρωτοχρονιά με τα παιδιά τους – Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασαν


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Καραμπόλα 4 οχημάτων στην άνοδο της Κηφισού στο ύψος των ΚΤΕΛ

    Read Next

    «Καμπανάκι» για τις ιώσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular