• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: «Σκηνοθέτησε» κλοπή για να πάρει χρήματα από την ασφάλεια

Παρέμβαση Αυγενάκη για την ενίσχυση του ΑΤ Φαιστού και ΤΑΕ Μεσαράς κατά την τουριστική περίοδο

Κόβουν την πίτα τους οι Σύλλογοι της Κοινότητας Καμηλαρίου

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 5 Φεβρουαρίου

Απίστευτο: Ξήλωσαν καλαθάκια στον Άγιο Τίτο Τυμπακίου, έκλεψαν και λουλούδια καινουργιοφυτεμένα (Φωτο)

Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης στην Πρωινή Πτήση, για την πορεία των μεγάλων έργων αλλά και τις χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές – Άκρως αποκαλυπτική η παρέμβαση Αθουσάκη

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος, ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος

Αυτοκτονίες: Θλιβερή πρωτιά για την Κρήτη

Στα «μαύρα» σκοτάδια ο Κόκκινος Πύργος και το μισό Τυμπάκι

Kρήτη: Συνελήφθη 39χρονος για απειλή και εκδικητική πορνογραφία – Καταδίωκε την πρώην σύντροφό του από το 2023

«Μία καθηγήτρια στο γυμνάσιο κατάλαβε ότι έχω ΔΕΠΥ…»



H Κατερίνα Κακοσαίου, μίλησε για τον πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχο, για την παιδική της ηλικία αλλά και τη διάγνωσή της με ΔΕΠΥ.

Η νεαρή τραγουδίστρια, μίλησε κάμερα της εκπομπής Καλημέρα Είπαμε; και ανέφερε: «Είμαστε πέντε αδέλφια και ασχολούμαστε όλοι με τη μουσική. Και η μαμά ήταν τραγουδίστρια πριν αποφασίσει να κάνει παιδιά. Δεν έλεγα ότι θα ακολουθήσω τον πατέρα μου επαγγελματικά στο τραγούδι. Όταν ήμουν μικρή έλεγα ήθελα να γίνω τραγουδίστρια.

Στο γυμνάσιο άλλαξα γνώμη. Σπούδασα Βιολογία έκανα και μεταπτυχιακό στην Βιομηχανία Φαρμάκων. Όταν τελείωσα αυτό τότε ήταν που ξεκίνησα το τραγούδι που μέχρι τότε είχα χόμπι, ακόμα και τότε είχα άλλες βλέψεις επαγγελματικά. Με τη Βιολογία ασχολούμαι παράλληλα, με προσωπική έρευνα. Όταν κυκλοφόρησα με τον πατέρα μου το “Πόσο ωραία μάτια έχεις”, δεν ήμουν σίγουρη ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι επαγγελματικά».

Κατερίνα Κακοσαίου: Τραγουδάει μαζί με την αδερφή της μια μεγάλη επιτυχία του πατέρα τους, Γιάννη Πλούταρχου

«Μέχρι το Λύκειο ήμουν καλή μαθήτρια, τότε έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα, επειδή έχω ΔΕΠΥ. Ήρθε κι έδεσε. Το έχω από πολύ μικρή ηλικία. Μια καθηγήτρια στο Γυμνάσιο το είχε εντοπίσει αλλά προσπαθούσε με τον τρόπο της να με διευκολύνει. Το είχα καταλάβει. Αν θες πέντε φορές να διαβάσεις μία σελίδα για να καταλάβεις τι λέει, κάπου υπάρχει πρόβλημα», πρόσθεσε.

«Γενικά κρατάω το “Κατερίνα”, απλά τότε θεωρούσαν εκείνα τα χρόνια ότι το “Κακοσαίος” είναι κακόηχο, γι’ αυτό είχαν πει στον μπαμπά το αλλάξει. Δεν νομίζω ότι θα το είχε αλλάξει μόνος του. Το όνομα του μπαμπά σου δίνει τη δυνατότητα να πρωτοακουστείς, δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια σε αυτό και να το αρνηθώ. Απλά το κατά πόσο θα καταφέρεις μόνος σου να μείνεις, είναι στο χέρι σου. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην πέσω απ’ τη σκηνή. Το έχω πάθει, γι’ αυτό το λέω!», κατέληξε.


Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Κακοσαίου για τη stalker του πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχου: «Για εμάς είναι κάτι που έχει λήξει δύο χρόνια τώρα»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο τρεις ανήλικοι μετά από κατανάλωση αλκοόλ

    Read Next

    Ισραήλ: Ο Νετανιάχου μετέβη στα σύνορα με τον Λίβανο

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular