• 5 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 17χρονος «πιστολέρο» της Ικάρου

Με πυροβόλησαν την ώρα που τραγουδούσα, λέει ο Βασίλης Σκουλάς και εναντιώνεται στις μπαλωθιές

Ηράκλειο: Άναυδοι έμειναν οι οδηγοί με το αρνάκι που «έκοβε βόλτες» στη Λεωφόρο Κνωσού

Κρήτη: «Μπούκαραν» σε καφε-παντοπωλείο και έκαναν  απόκριες με μακαρόνια, κονσέρβες και ουίσκια

Κρήτη: Πήγε για επίσκεψη στο νοσοκομείο και ξάφρισε την τσάντα επισκέπτριας

Τραγικό: 26χρονος γρονθοκόπησε τον ηλικιωμένο παππού του και τον χτύπησε με πέτρα στέλνοντάς τον στη ΜΕΘ

Απίστευτο: Οδηγός στο Ηράκλειο, περίμενε στο φανάρι για να ανάψει πράσινο και του άρπαξαν το σταυρό από το λαιμό

Ανήλικος επιβάτης έπαθε ηλεκτροπληξία στο πλοίο της Γραμμής από Πειραιά για Ηράκλειο

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 4 Μαρτίου

Δήμος Φαιστού: Εσπερίδα με θέμα: «Παιδιά και Οθόνες» αύριο στο Πολύκεντρο Μοιρών

Vinkmag ad

Μαθητές του Δήμου Φαιστού «έφεραν τη ζεστασιά» των Χριστουγέννων στο Δημαρχείο

Vinkmag ad
mathites dimarxeio faistou

Με χαρούμενες φωνές, ζεστή διάθεση και εορταστική ατμόσφαιρα, το Δημαρχείο Φαιστού γέμισε μαθητές που μετέφεραν σε όλους το πνεύμα των Χριστουγέννων, τραγουδώντας κάλαντα και προσφέροντας δώρα.

Αρχικά, τα παιδιά της ΣΤ’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Φαιστού, κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη και τους εργαζόμενους του Δήμου για να τραγουδήσουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Η επίσκεψη συνοδεύτηκε από χαρούμενα χαμόγελα, γιορτινή διάθεση και εγκάρδιες ευχές. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που τα συνόδευαν.

Παράλληλα, οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) Τυμπακίου επισκέφθηκαν τα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου, παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Γιώργου Ντισπυράκη, γεμίζοντας τον χώρο με μελωδίες συνοδευόμενες από παραδοσιακή λύρα. Μαζί τους είχαν και προσέφεραν χειροποίητα δώρα: γλαστράκια με φυτά, κεραμικά γούρια, καθώς και έναν δίσκο με παραδοσιακά εδέσματα που παρασκεύασαν στα εργαστήριά τους.

Μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Τυμπακίου μοίρασαν στους περαστικούς στον κεντρικό δρόμο των Μοιρών μπισκότα που παρασκεύασαν οι ίδιοι, προσφέροντας ευχές για «Καλές Γιορτές». Η πρωτοβουλία αυτή ανέδειξε τη δημιουργικότητα, τις δεξιότητες και τη σημασία της προσφοράς, προωθώντας τη συμμετοχή όλων στην τοπική κοινωνία.

Ο Δήμος Φαιστού ευχαριστεί θερμά τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτές τις δράσεις, που γέμισαν τον τόπο με ελπίδα και χαρά.

Καλά Χριστούγεννα από τον Δήμο Φαιστού και τους μαθητές του!

    Read Previous

    Βόλος: Χιονόπτωση στα Χάνια Πηλίου – Συνεχής βροχόπτωση στην υπόλοιπη Μαγνησία

    Read Next

    Μοίρες: Με δωρεάν θεατρική παράσταση ξεκινά η νέα χρονιά

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular