• 6 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Στο έλεος του Θεού καρκινοπαθείς – Αγώνας δρόμου για να βρουν το φάρμακό τους

Τριτοκοσμικές λύσεις στο Ηράκλειο: Μετά το τροχαίο με το μηχανάκι «έλυσαν» το πρόβλημα της «αμαρτωλής» σχάρας, με μια χοντρή ξύλινη τάβλα (Φωτο)

Μανώλης Λιδάκης: Η αδερφή του αποκάλυψε τι έδειξε η νεκροψία του – «10 γιατροί να ήταν από πάνω του δεν τον προλάβαιναν πλέον»

Απίστευτο: Ξεπάτωσαν δεντράκια που είχαν φυτέψει εθελοντές πριν από ένα μήνα στη δράση δεντροφύτευσης στο Τυμπάκι (Φωτο)

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση: “Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες”

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων με «πλοκάμια» και στην Κρήτη

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι στο Ηράκλειο – Οδηγός προσπάθησε να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του

Δήμος Φαιστού: Αλλάζει όψη και η Αληθινή

Τρόποι κατανάλωσης Πρωτεΐνης στη Νηστεία

Με ένα μπουκάλι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για δώρο, αντί για σοκολατάκια, πάνε πλέον επίσκεψη οι Βρετανοί

Vinkmag ad

Μακάβριο λάθος στην Ινδία: 25χρονος ανέκτησε τις αισθήσεις του λίγες στιγμές πριν από την καύση του

Vinkmag ad


Ενας 25χρονος Ινδός βρήκε τις αισθήσεις του λίγες στιγμές πριν από την καύση του, αφού ο υπεύθυνος γιατρός παρέλειψε να προχωρήσει σε νεκροψία, έγινε γνωστό από ιατρική πηγή.

Ο Ροχίτας Κουμάρ, που είχε δυσκολία στην ομιλία και την ακοή, αρρώστησε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο του Ρατζαστάν.

Τα ινδικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι υπέστη επιληπτική κρίση και ότι ένας γιατρός επιβεβαίωσε τον θάνατό του κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο. Ομως ο αρχίατρος του νοσοκομείου δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) ότι ένας γιατρός «συνέταξε το πιστοποιητικό θανάτου πριν προχωρήσει σε νεκροψία» και ότι «το σώμα στάλθηκε για καύση».

Λίγο πριν από την καύση, «το σώμα άρχισε να κινείται» και διαπιστώθηκε ότι «ήταν ζωντανός και ανέπνεε».

Ο νεαρός μεταφέρθηκε πίσω στο νοσοκομείο και πέθανε χθες.

Τρεις γιατροί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και η αστυνομία διεξάγει έρευνα, σύμφωνα με τους Times of India και άλλα ινδικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Μανούσου Μανουσάκη

    Read Next

    Θλίψη και συγκίνηση στην κηδεία του Δημήτρη Σούρα – – Δείτε φωτογραφίες

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular