• 9 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Βίντεο από την μεγάλη επιχείριση εξάρθρωσης της οργάνωσης λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στο Δήμο Γόρτυνας

Εκδηλώσεις του Δήμου Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ηράκλειο: Πάρκαρε παράνομα το αγροτικό του μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέβηκε, έκανε και την ανάγκη του στα παρτέρια

Τραγωδία: Νεκρός ο 43χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Κρήτη

Μοίρες: Το 9° Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού περιμένει τους μικρούς εξερευνητές στις 30 Μαρτίου στο Αλσύλλιο Κούλε

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα7 Μαρτίου

Μ. Ορφανουδάκης: Γιατί πετά το drone σήμερα στα Πιτσίδια και ποια είναι τα χρήσιμα δεδομένα για τη ΔΕΥΑΦ (Ακούστε)

Στην Πρωινή Πτήση ο Β. Τσιμπραγάκης, για τις αποφάσεις της ΓΣ του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς-Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η καλλιέργεια κηπευτικών από τον Απρίλιο (Ακούστε)

Vinkmag ad

Μετρό: Απεγκλωβίστηκε άνδρας από τις γραμμές στον Αγ. Δημήτριο

Vinkmag ad



Στον απεγκλωβισμό ενός άνδρα από τις γραμμές του μετρό στο σταθμό του Αγίου Δημητρίου προχώρησαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε γύρω στις 6.00 το πρωί για άνδρα, 50-55 ετών, που είχε εγκλωβιστεί στις γραμμές του μετρό στο σταθμό του Αγ. Δημητρίου.

Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από τις γραμμές του μετρό τραυματισμένος και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ





Source link

    Read Previous

    Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν 15 Ιουνίου

    Read Next

    Νεκρός εντοπίστηκε ο 75χρονος Ολλανδός τουρίστας στη Σάμο

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular