
Σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Κωνσταντίνου.
Ο εορτασμός ξεκίνησε με την ομιλία της Αθηνάς Πολυμέρου – Μπούρα, επισημαίνοντας το αληθινό και βαθύ νόημα των Χριστουγέννων και των Άγιων αυτών Ημερών, ενώ ακολούθησε η Ελένη Χρηστούλα, αφηγούμενη το έθιμο της Βασιλόπιτας. Σειρά πήραν, οι απαγγελίες ποιημάτων, από τις Σοφία Παράσχη και Δέσποινα Σταυρίδου και τον Νίκο Χουλιαρόπουλο.

Μουσικό χρώμα στην εκδήλωση έδωσε, η χορωδία της «Ιστορικής Λαογραφικής Ένωσης Λάρισας Αλησμόνητες Πατρίδες», υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Δήμητρας Χρυσάκη. Η χορευτική ομάδα του ΚΑΠΗ με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την Έφη Σούλτου, παρουσίασε χορούς σε εορταστικούς ρυθμούς. Ακολούθησε επίσης, απονομή τιμητικής πλακέτας, στην Μαρία Καμπίσιου, μέλος του Γ΄ ΚΑΠΗ, για τη συμμετοχή της σε τοπικούς αγώνες ως Μαραθωνοδρόμος.
Υπενθυμίζεται ότι, στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους: ο δήμαρχος Λαρισαίων, Αθανάσιος Μαμάκος, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας, Παναγιώτης Δαλαμπύρας, ο διευθυντής Διεύθυνσης Πρόνοιας, Θεόδωρος Κυρόπουλος, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Ευάγγελος Αποστόλου, ο ιατρός, Δημήτριος Κρανιώτης, η προϊσταμένη Τμήματος ΚΑΠΗ & υπεύθυνη διοργάνωσης εκδήλωσης, Δήμητρα Κωστοπούλου, ο πρόεδρος της 4ης Κοινότητας, Βασίλειος Καρατάσιος, ο γραμματέας της 3ης Κοινότητας, Αντώνιος Κανέλλος, η γραμματέας της χορωδίας «Αλησμόνητες Πατρίδες», Ελένη Ντουρουντάκη, ο πρόεδρος της χορωδίας “ΕΥΕΣΤΩ”, Γεώργιος Ραϊλης και το προσωπικό του τμήματος ΚΑΠΗ που συνέβαλε σημαντικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος