Μια μικρή απόδραση στα ορεινά της Αρκαδίας επέλεξε να κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο η Ελένη Τσολάκη.
Το πρωί του Σαββάτου η Ελένη Τσολάκη ξύπνησε σε χιονισμένο τοπίο, αλλά ο καιρός ήταν σύμμαχος στην εξόρμησή της στη Στεμνίτσα με τον ήλιο να χαρίζει απλόχερα το φως του.
Στην καρδιά του χειμώνα ωστόσο οι χαμηλές θερμοκρασίες επιβάλλουν ζεστά ρούχα. Η παρουσιάστρια περίπου έναν μήνα πριν είχε ανακοινώσει πως τους επόμενους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη είχε ακόμα έναν λόγο για να φροντίσει να είναι άνετη και ζεστή στις βόλτες της, αν και δεν θυσίασε το στυλ της!
Η Ελένη Τσολάκη φόρεσε ένα off white πλεκτό mother outfit το οποίο συνδύασε με ένα εξίσου ζεστό παλτό, αλλά και τα πιο άνετα clogs που έχουν προτιμήσει αυτή τη σεζόν όλες οι fashionistas.
Διαβάστε επίσης: Ελένη Τσολάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα και την αδελφή της – «Χριστούγεννα είναι αγάπη και αγκαλιές