• 2 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πήγε να ανατινάξει με φιάλες υγραερίου το σπίτι του γείτονα του!

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας του 17χρονου «πιστολέρο»

Βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα – Η στιγμή που βάζουν φωτιά στο φυλάκιο των Ευζώνων

Ηelleniq Energy: Απόφαση για γεωτρύπανα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη

ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: Οι μαθητές γέμισαν τους τοίχους του σχολείου με μηνύματα για την τραγωδία των Τεμπών (Φωτο)

Hράκλειο: Μια λαοθάλασσα για τους 57 νεκρούς – Μέχρι την λ. Καλοκαιρινού οι διαδηλωτές

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μοίρες: «Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!» (Βίντεο και Φώτο)

Πρωτόγνωρη κινητοποίηση στο Τυμπάκι – Ο κόσμος μια γροθιά ζητά δικαισύνη τιμώντας τη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Φώτο – Βίντεο)

Vinkmag ad

Νέο βίντεο με ομήρους που κρατούνται στη Γάζα δημοσίευσε η Χαμάς – «Κτηνώδης προπαγάνδα» απαντά η ισραηλινή κυβέρνηση

Vinkmag ad


Οι Ταξιαρχίες Εζεντίμ αλ Κασάμ, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει μια ομάδα Ισραηλινών που κρατούνται όμηροι στη Γάζα, ενώ το μέλλον της εκεχειρίας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει αβέβαιο.

Tο Γαλλικό Πρακτορείο δεν μπόρεσε να εξακριβώσει αμέσως την αυθεντικότητά του βίντεο, ενώ γερμανικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι δείχνει τους Ισραηλινούς αδελφούς Iair και Eitan Horn να αγκαλιάζονται.Ο Eitan, παραμένει όμηρος και σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία, το βίντεο δείχνει τις τελευταίες στιγμές πριν από την απελευθέρωση του Iair, στα μέσα Φεβρουαρίου. Το βίντεο δείχνει επίσης έναν άλλο πρώην όμηρο, τον Sagui Dekel-Chen, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μαζί με τον Iair.

Τα πρόσωπα όσων φαίνεται να είναι άλλοι όμηροι έχουν «θολώσει».

Στο τέλος του βίντεο, ένα μήνυμα προειδοποιεί ότι «μόνο μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός θα τους φέρει πίσω ζωντανούς».

Το κράτος του Ισραήλ «δεν θα τρομοκρατηθεί από την προπαγάνδα της Χαμάς», απάντησε το γραφείο του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου μετά τη δημοσίευση του βίντεο.

«Η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα κτηνώδες προπαγανδιστικό βίντεο σήμερα, στο οποίο οι όμηροι μας αναγκάζονται να διαβάσουν είναι κείμενο, κάτι που αποσκοπεί σε ψυχολογικό πόλεμο», τόνισε το πρωθυπουργικό ισραηλινό γραφείο. «Θα συνεχίσουμε να ενεργούμε ακούραστα για να φέρουμε πίσω όλους τους ομήρους μας και να επιτύχουμε όλους τους πολεμικούς στόχους του Ισραήλ», συνέχισε η ανακοίνωση.

Η πρώτη φάση της εκεχειρίας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας ολοκληρώθηκε σήμερα, αλλά οι διαπραγματεύσεις για το επόμενο στάδιο, κατά το οποίο προβλέπεται να τερματιστεί οριστικά ο πόλεμος, δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε κάποιο αποτέλεσμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Tέμπη: Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στη συγκέντρωση

    Read Next

    Kαθαρά Δευτέρα 2025: Πώς θα πετάξετε τον χαρταετό σας με ασφάλεια

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular