• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Οι μπαλωθιές τον έβαλαν σε μπελάδες

Κρήτη: 13χρονη άφησε την τελευταία την πνοή από σηψαιμία

Νέα απάτη: Με πρόσχημα ότι δικαιούται επίδομα της «άδειασε» τον λογαριασμό

Κρήτη: Μπήκαν με το αγροτικό στο γήπεδο και προκάλεσαν ζημιές

Ηράκλειο: «Σκηνοθέτησε» κλοπή για να πάρει χρήματα από την ασφάλεια

Παρέμβαση Αυγενάκη για την ενίσχυση του ΑΤ Φαιστού και ΤΑΕ Μεσαράς κατά την τουριστική περίοδο

Κόβουν την πίτα τους οι Σύλλογοι της Κοινότητας Καμηλαρίου

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 5 Φεβρουαρίου

Απίστευτο: Ξήλωσαν καλαθάκια στον Άγιο Τίτο Τυμπακίου, έκλεψαν και λουλούδια καινουργιοφυτεμένα (Φωτο)

Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης στην Πρωινή Πτήση, για την πορεία των μεγάλων έργων αλλά και τις χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές – Άκρως αποκαλυπτική η παρέμβαση Αθουσάκη

«Νιώθω πολύ διαφορετική ως μαμά από τη δική μου μαμά. Yπήρχε ένας πουριτανισμός»



Η Τζένη Θεωνά, μίλησε για τις συζητήσεις που είχε με την αδελφή της όταν εκείνη θέλησε να προχωρήσει σεξουαλικά για πρώτη φορά. Η ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Δήμο Αναστασιάδη καλεσμένοι στο vidcast, Για Όλα Υπάρχει Πρώτη Φορά.

«Νιώθω πολύ διαφορετική ως μαμά από τη δική μου μαμά. Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια και γονείς που -αν κάτι μπορώ να πω- ήταν εξαιρετικά παρόντες. Όμως ακόμα και αν ήθελαν να αισθάνονται φοβερά ελεύθεροι και ανοιχτόμυαλοι, στα αλήθεια υπήρχε ένας πουριτανισμός.

Δήμος Αναστασιάδης για την Τζένη Θεωνά: «Μετά από δέκα χρόνια, θέλεις ένα restart. Είμαστε σε φάση που ακόμα δεν έχουμε γνωριστεί»

Δηλαδή δεν μίλησα με τη μαμά μου ή με τον μπαμπά μου για το σεξ. Είχαν δύο κορίτσια, καλές μαθήτριες που δεν φαίνονται να δίνουν φοβερές προκλήσεις ή σημάδια αναζητήσεων, οπότε ήταν βολικό.

Θυμάμαι πάρα πολύ χαρακτηριστικά ότι κάποια στιγμή το βάρος έπεσε στη μεγάλη μου αδερφή, το οποίο είναι ένα βάρος που δεν αναλογεί σε ένα παιδί, ειδικά αν είναι ώριμο και υπεύθυνο. Θυμάμαι πάρα πολύ χαρακτηριστικά τον αναστεναγμό της όταν της είπα για ένα αγόρι και ότι σκέφτομαι να κάνω κάτι μαζί του. Μου είπε: “Λοιπόν, προφυλακτικό” και έφυγε.

Και εκείνη σου λέει “Δε θέλω να είμαι μία μικρή μαμά, τι να κάνω; Τι να σου πω;” Είναι περίεργο και δεν ξέρεις και το άλλο αδερφάκι τι εμπειρίες έχει οπότε ναι, θέλω να μπορούμε να μιλήσουμε (σ.σ. στο παιδί μας). Εμένα δεν με αγχώνει. Μπορεί όντως σε 10-13 χρόνια -να τα λέω τώρα εκ το ασφαλούς- και ξαφνικά να ακούσω κάτι και να φωνάξω τον Δήμο. Τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση και ανοιχτή πολύ για το θέμα και θέλω να τα ακούσει από εμένα όχι από τον αδερφό ή την αδερφή ή τον φίλο του».

Διαβάστε επίσης: Τζένη Θεωνά: Το «ένοχο μυστικό» της από τα backstage του «Κάνε ότι κοιμάσαι»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Αταλάντη: Ηλικιωμένη εγκλωβίστηκε σε λάκκο που άνοιξε στην αυλή της από την έντονη βροχόπτωση

    Read Next

    Πούτιν: Το 2021 ο Μπάιντεν μου πρότεινε την αναβολή της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ για 10-15 χρόνια

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular