• 4 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 17χρονος «πιστολέρο» της Ικάρου

Με πυροβόλησαν την ώρα που τραγουδούσα, λέει ο Βασίλης Σκουλάς και εναντιώνεται στις μπαλωθιές

Ηράκλειο: Άναυδοι έμειναν οι οδηγοί με το αρνάκι που «έκοβε βόλτες» στη Λεωφόρο Κνωσού

Κρήτη: «Μπούκαραν» σε καφε-παντοπωλείο και έκαναν  απόκριες με μακαρόνια, κονσέρβες και ουίσκια

Κρήτη: Πήγε για επίσκεψη στο νοσοκομείο και ξάφρισε την τσάντα επισκέπτριας

Τραγικό: 26χρονος γρονθοκόπησε τον ηλικιωμένο παππού του και τον χτύπησε με πέτρα στέλνοντάς τον στη ΜΕΘ

Απίστευτο: Οδηγός στο Ηράκλειο, περίμενε στο φανάρι για να ανάψει πράσινο και του άρπαξαν το σταυρό από το λαιμό

Ανήλικος επιβάτης έπαθε ηλεκτροπληξία στο πλοίο της Γραμμής από Πειραιά για Ηράκλειο

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 4 Μαρτίου

Δήμος Φαιστού: Εσπερίδα με θέμα: «Παιδιά και Οθόνες» αύριο στο Πολύκεντρο Μοιρών

Vinkmag ad

Νοσοκομείο Πρέβεζας: Έκλεψαν και βανδάλισαν τα αποδυτήρια των τραυματιοφορέων

Vinkmag ad


Ο διαρρήκτης άνοιξε τα ντουλάπια έψαξε, ανακάτεψε και πέταξε τα ρούχα του προσωπικού στην προσπάθειά του να βρει χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα -αυτή τη φορά- στο νοσοκομείο της Πρέβεζας με τους εργαζόμενους να καταγγέλλουν ότι βρίσκονται εκτεθειμένοι σε περιστατικά βίας καθώς δεν υπάρχει φύλαξη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 3 τα ξημερώματα όταν ένα αυτοκίνητο με τέσσερις επιβαίνοντες  νεαρούς  Έλληνες, που βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης ζήτησαν από τον φύλακα να περάσουν την πύλη για να εξετασθούν. Ο φύλακας όπως έπρεπε τούς επέτρεψε να περάσουν και να πάνε στα επείγοντα.

Ένας από τους νεαρούς άνδρες εξετάσθηκε με συμπτώματα μέθης και νοσηλεύτηκε στη μονάδα βραχείας νοσηλείας ενώ οι υπόλοιποι τρεις παρέμεναν έξω από τα επείγοντα σε αναμονή.

Στη συνέχεια ο ένας εκ των τριών εισήλθε εντός του νοσοκομείου και κλειδώθηκε στη στάση των τραυματιοφορέων από όπου έκλεψε ένα κινητό και την τηλεόραση.

Κι ενώ ο τραυματιοφορέας προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα, ο διαρρήκτης διέφυγε πηδώντας από το παράθυρο του πρώτου ορόφου στην αυλή με την τηλεόραση, την οποία έκρυψε στο προαύλιο ανάμεσα σε αυτοκίνητα. Παρά το κυνηγητό που εξαπέλυσε εναντίον του ο φύλακας, κατάφερε να διαφύγει για να επιστρέψει αργότερα και να μπει από την πίσω πόρτα εξόδου πάλι μέσα στο νοσοκομείο.

Ο εισβολέας ανέβηκε στα χειρουργεία που βρίσκονται στο 1ο όροφο και εισήλθε στα αποδυτήρια του προσωπικού. Εκεί άνοιξε τα ντουλάπια έψαξε, ανακάτεψε  και πέταξε τα ρούχα του προσωπικού στην προσπάθειά του να βρει χρήματα και άλλα αντικείμενα. 

Παράλληλα, προχώρησε και σε βανδαλισμούς καθώς έβαψε τους τοίχους με μαρκαδόρους. Ωστόσο, τον ανακάλυψε και τον έπιασε ο τραυματιοφορέας που τον οδήγησε στα επείγοντα όπου εκεί τον συνέλαβε η αστυνομία.

Οι δύο από την παρέα του δήλωσαν άγνοια και δεν συνελήφθησαν όπως και ο  νοσηλευόμενος από μέθη που πήρε εξιτήριο στις 6 το πρωί.

διάρρηξη

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Σερβία: Σοβαρά επεισόδια στη Βουλή με καπνογόνα και αυγά – Στο νοσοκομείο τρεις βουλευτές

    Read Next

    Ζελένσκι: Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε υπό τον Τραμπ για διαρκή ειρήνη – Ήρθε η ώρα να διορθώσουμε τα πράγματα

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular