• 27 Φεβρουαρίου, 2025
Vinkmag ad

Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν τις πτήσεις προς την Αϊτή για 30 ημέρες

Vinkmag ad


Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) ανακοίνωσε σήμερα πως απαγορεύει για 30 ημέρες σε όλες τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες να εκτελούν πτήσεις προς την Αϊτή, εξαιτίας των πυρών που δέχθηκαν δύο επιβατικά αεροσκάφη τη Δευτέρα.

Η εντολή της FAA απαγορεύει για 30 ημέρες κάθε δραστηριότητα αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας στην Αϊτή και στον εναέριο χώρο της, σε ύψος μικρότερο των 10.000 ποδών.

Χθες Δευτέρα, αεροσκάφος της Spirit Airlines που κατευθυνόταν στο διεθνές αεροδρόμιο της αϊτινής πρωτεύουσας χτυπήθηκε από σφαίρες, με αποτέλεσμα ο πιλότος να αλλάξει επειγόντως πορεία και να το προσγειώσει στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Κατά την επιστροφή του στη Νέα Υόρκη, διαπιστώθηκε επίσης πως αεροσκάφος της JetBlue Airways που αναχώρησε από το Πορτ-ο-Πρενς είχε επίσης δεχθεί πυρά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών ο αθλητικογράφος Κώστας Τέο

    Read Next

    Σεισμός 3,5 Ρίχτερ έξω από τη Θεσσαλονίκη

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular