• 24 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

Ο Κιρ Στάρμερ συζήτησε με τον Ντόναλντ Τραμπ για την προσεχή επίσκεψή του στις ΗΠΑ

Vinkmag ad


Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ συζήτησε με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας για την “προσεχή επίσκεψή” του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε σήμερα η Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Κιρ Στάρμερ δέχτηκε χθες, Πέμπτη βράδυ, στη Ντάουνινγκ Στριτ τον ειδικό απεσταλμένο του Αμερικανού προέδρου για το Ηνωμένο Βασίλειο, Μαρκ Μπαρνέτ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο Τραμπ και συζήτησαν για την προσεχή επίσκεψή του στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Βρετανού πρωθυπουργού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, Κιρ Στάρμερ και Μαρκ Μπαρνέτ υπογράμμισαν τη μεγάλη δυναμική για μια ακόμη πιο ισχυρή συνεργασία στα εμπορικά, πολιτιστικά και τεχνολογικά θέματα, πρόσθεσε η εκπρόσωπος.

Η κυβέρνηση των Εργατικών, που είναι στην εξουσία από τον Ιούλιο, προσπαθεί να οικοδομήσει καλές σχέσεις με την κυβέρνηση Τραμπ παρά τις πολλές διαφορές. Το Λονδίνο, που προτάσσει συχνά την ιστορική “ειδική σχέση” μεταξύ της Βρετανίας και των ΗΠΑ, ελπίζει κυρίως να αποφύγει την επιβολή αμερικανικών δασμών. Ο Στάρμερ έχει συνομιλήσει επανειλημμένα με τον Ντόναλντ Τραμπ μετά την εκλογή του.

Στα τέλη Ιανουαρίου, ο Αμερικανός πρόεδρος εξήρε την “πολύ καλή δουλειά” που έκανε ο Βρετανός ηγέτης, ο οποίος ωστόσο έχει δεχθεί σφοδρές επιθέσεις τους τελευταίους μήνες από τον δισεκατομμυριούχο Ίλον Μασκ, στενό συνεργάτη του Τραμπ. Το Λονδίνο διαθέτει εξάλλου ένα σημαντικό διπλωματικό πλεονέκτημα: το μεγάλο ενδιαφέρον του Αμερικανού προέδρου για τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Συζητήσεις έχουν αρχίσει στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για την οργάνωση μιας επίσημης επίσκεψης του βασιλιά Καρόλου Γ΄στις ΗΠΑ το 2026, γράφει σήμερα η βρετανική εφημερίδα The Mirror. Πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα επί του παρόντος. Τον Δεκέμβριο, ο Τραμπ είχε πλέξει το εγκώμιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, διαδόχου του θρόνου, τον οποίο είχε συναντήσει στο Παρίσι στο περιθώριο της τελετής της επαναλειτουργίας της Παναγίας των Παρισίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Σαντορίνη, το νησί των πολυτέκνων: Οι προκλήσεις της καθημερινότητας

    Read Next

    ΛΔ Κονγκό: Δεκάδες ασθενείς με mpox που νοσηλεύονταν στην απομόνωση διέφυγαν από το νοσοκομείο της Γκόμα για να γλιτώσουν από τις μάχες

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular